sunnuntai 31. elokuuta 2014

Tälläinen tapetti tällä kertaa


Lupasin laittaa tänne blogiin muutaman kuvan meidän uusista tapeteista. Niistä on tullut varsinainen hitti, ja yksi jos toinenkin on marssinut ne nähtyään tapetteja ostamaan. Minä muuten sain idean ystävältäni, jonka upouudessa kylppärissä oli kerrassan kiva sanomalehtikuvioinen tapetti. Pidin myös kovasti makuuhuoneen tapetoidusta seinästä. Tahtoi heti jotain samanlaista meillekkin. Idea on siis se, että huoneesta tapetoidaan vain yksi seinä ja muut maalataan.

Tapetit löytyivät B&Qstä, joka on englantilainen rautakauppaketju. Hinta ovat kohdallaan ja vailinnanvaraa on enemmän kuin tarpeeksi.

En osaa sanoa, mikä on suosikkini, mutta vierashuonessa lukiessani, katse karkaa usein tapetin kuvioihin ja yllätän itseni miettimässä, että mitähän tuossakin matkalaukussa on sisällä!

Meidän toimisto/pelihuoneen takaseinä on nykyisin vuorattu vanhoilla postikorteilla. Saatiin vihdoinkin aikaiseksi myydä vanha piano pois. Sitä kun ei ole kukaan soittanut pitkään, pitkään aikaan. Huoneeseen tuli heti lisää tilaa. Näitä postikortteja jään välillä lukemaan, tässä blogipäivitysten välissä.

Makuuhuoneeseen mennään kurkistmaan vähän myöhemmin! Siellä on parasta aikaa menossa vaatteiden lajittelu, joten huone ei ole kuvauskelpoinen.12 kommenttia:

 1. Hienoja tapetteja! Minakin olen ajatellut etta olisi janna tapetoida yksi seina jollain villilla mallilla ja vaikka tehda toiselle seinalle viella taulu siita samasta tapetista. Oliko tuossa eka kuvassa se meininki vai oliko se peili siina kirjahyllyn paalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huohan on heino idea. Pitääpäs tarkastaa heitinkö vajaat tapettirullat roskiin, vai onko ne vielä varastossa. Voisin tehdä postikorttitaulun pelihuoneen seinälle.
   Peili se on, siinä kirjahyllyn päällä.

   Poista
 2. Kiva tapetti - ja varmasti saa mielikuvituksen liikkeelle. Meillä on tapetointi tai maalaus edessä nyt, kun molempien nuorten huoneet vapautuvat. Tuossa voisikin olla ideaa, että laittaisi vain yhden seinän tapetille. Ja kiva idea myös tuo seinä, joka on täynnä postikortteja!
  Hyvää syksyä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetit kummasti piristävät huoneita. Nyt vaan tuntuu, että pitäisi uudistaa huonekalujakin, mutta budjetti ei anna periksi. Pitää vissiin kirjoittaa joulupukille hyvissä ajoin!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäät. Eivät ole kaikkien makuun.

   Poista
 4. Voi että miten hienoja, itse tykästyin tuohin postikorttitapettiin, itse kun ei enää koskaan saa OIKEITA kortteja saati sitten kirjeitä!

  Sanomalehden sivuja en sattuneesta syystä jaksaisi varmaan paljoakaan katsella ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, en yhtään ihmettele, jos et sanomalehtitapettia huoli teille. Kortteja olisi ihan kiva saada postitse, mutta taitavat olla katoava luonnonvara.

   Poista
 5. Onpa hauskan näköiset, rohkea olet, nostan hattua!

  VastaaPoista
 6. pöööh taa mun kommentointi tökkii, mutta ihanat tapetit, just tollasta kaipaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kipin kapin sielläkin vaan rautakauppaan tapetteja valitsemaan.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!