lauantai 12. heinäkuuta 2014

Täällä taas

Blogitauko venyi odotettua pidemmäksi. Ajattelin vain käydä täällä ilmottautumassa ja kertomassa, että hengissä ollaan. Kaksi viikkoa lomailin Suomen vaihtelevaisessa suvessa ja töihinkin olen jo palannut. Käväisimme myös Tallinnassa. Olipa viehättävä kaupunki! Ennen lomaa pääsin vihdoinkin Il Divon konserttiin. Ajatelkaa, HE olivat täällä Corkissa. Suomeen, Tallinnaan, Il Divoon ja muihinkin asioihin palaan vielä. Nyt aika kuluu  kotia sisustaen ja siivoten.
Maalari(t) nimittäin maalasivat loman aikana koko talon.  Nyt pitäisi saada huonekalut paikoilleen, vaihtaa tauluja, verhoja ja koriste-esineitä... Matot  ja verhot on vihdoinkin pesty! Tarpeetontaa tavaraa menee kirpputorille ja kaatopaikalle. Mistä tätä krääsää onkin meille kertynyt?
 Mukavaa puuhaa, mutta ai niin aikaa vievää. Palaan, ihan varmasti, taas pian linjoille.
 Tässä vähän alkupaloja tulevasta...4 kommenttia:

 1. Siinähän se on, Suomen suvi, noissa kuvissa. Ja vähän Tallinnaakin, jonne olemme Isännän kanssa menossa maanantaina pariksi päiväksi!
  Tsemppiä töihin ja kodin laittoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti teillä on mukava Tallinnan matka. Postaan siitäkin vielä.
   Eka viikko töissä oli kiduttavan pitkä. Toka menee jo rutiinilla - tai ainakin melkein.

   Poista
 2. Jees tervetuloa takaisin! Näyttää kuvien perusteella siltä että teillä oli oikein mukava ja aurinkoinen loma! Lomakertomuksia odotellessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava oli loma. Aurinkoa olisi kyllä kaivattu enemmänkin, mutta minkäs teet!!!

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!