perjantai 25. heinäkuuta 2014

Retuperällä

Suomen kielessä on sitten hauskoja, joskin vaikeasti käännettäviä, sanoja. Retuperällä kuvaa hyvin blogini tilaa tällä hetkellä. Lomalta saavuin nimittäin kotiin, jossa tuoksui tuore maali. Piti siis saada verhot takaisin ikkunoihin, matot lattioille ja taulut seinille. Tämä projekti elää vielä pitkään. Niin, ja töissäkin on pitänyt käydä!
Alkoi jo väsyttää huonekalujen siirto, verhojen ripustaminen ja taulujen naulaus. Onneksi meille tuli mukava  vieras, joten hyvällä omallatunnolla olen jättänyt viimeisen verhoparin pesemättä ja naulat naulaamatta. Blogikin on jäänyt vähälle huomiolle, mutta lupaan parantaa tapani. 
Ollaan täällä leikitty turisteja. Kävimme kiertelemässä Corkin keskustassa ja kiipesimme uskomattoman monta ja jyrkkää porrasta soittelemaan Shandonin kelloja. Kävimme myös rannalla nauttimassa maisemista ja auringosta. Iltaisin on grillattu, juteltu ja naurettu!  
Täällä on ollut, viime lauantaita lukuunottamaat,  (ystäväni piti muuten juuri silloin isot  grillijuhlat) aivan mahtavat kelit. Eilen taisi olla kesän lämpimin päivä ja mittari näytti parhaimmillaan + 26 C. Ei sitä kuulkaa voi istua koneen ääressä bloggamassa, kun Vihreällä Saarella kerrankin paistaa arska.
Nauttikaa kesästä, minäkin nautin!Huom! Asiakkaan maha...


Ja sitten vähän rantakuvia:
4 kommenttia:

 1. Kaunista siellä on!
  Ja taitaa aika monen muunkin blogi olla vähän retuperällä tällä hetkellä - kyllä nämä lomat ja helteet veronsa vaativat;)
  Nautitaan vain ihan rauhassa kesästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei oteta stressiä blogeista kesällä. Kyllä sitä sitten talvella ehtii taas kirjoittaa, kun vettä sataa täällä ja lunta siellä.

   Poista
 2. Voi kun kaunista, vahan ollaan retuperalla taallakin kun pitaa nauttia kesasta mutta tormakoidutaan ( eikö ole hauska sana!) taas syksylla! Nauti auringosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa! Opin uuden sanan. Olen muuten yrittänyt jo tormakoitua.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!