tiistai 15. heinäkuuta 2014

Irlannin helteistä Suomen vähälumiseen suveen‏

Lomaa edeltävä viikko oli vähän liiankin vaudikas. Työpaikan järjestämä kolmipäiväinen ensiapukurssi sattui tietysti juuri tuolle viikolle. Kotona raivasin iltaisin tilaa maalareille: tauluja, mattoja, verhoja ja koristesineitä piiloon. Sitten vielä jokakesäinen grillijuhla työkavereitten kanssa ja sen päälle Il Divo. HE siis olivat täällä Corkissa esiintymässä. Rugbykenttä muuttui yhdeksi illaksi konsertti”saliksi”. Eikä siinä kaikki: aurinko porotti, eikä ulkona ollut vielä kymmenenkään jälkeen kylmä. Ihmeiden aika ei taida tosiaankaan olla ohi!


Kävimme ensin naisporukalla coctaileilla ja sitten siirryimme konserttipaikalle piknikille. Ensin esiintyi Irlantilaiset Sopraanot ja vihdoin, illan pimetessä, Il Divo. Minulle tuli täytenä yllätyksenä se, kuinka hauskoja nämä neljä hurmuria olivat. Konsertti,  A Musical Affair, oli niin upea kokemus, että sen jälkeen leijuin pitkän aikaa pilvissä.  
Jos tekin haluatte leijua pilvissä, niin nelikon musiikista voi nauttia Turussa 9.9 ja Helsingissä 10.9. Voin luvata, että silmäniloakin saa lipun hinnalla! 
Kokonaista kahden tunnin yöunien jälkeen lähdimme Juniorin ja hänen kaverinsa kanssa kohti Suomea. Sääennustukseen en ollut kiireiltäni perhetynyt kovin tarkasti, joten Helsingissä meitä odotti vesisade ja Suomen viileä kesä. Mukaan oli pakattu , taas kerran, aivan väärät vaatteet. Se Murphyn laki.... Onneksi ilmat vähitellen paranivat ja saimme nauttia jopa ihan lämpimistäkin päivistä. Uimisen jätin kylläkin tänä kesänä väliin!Ps. Valitettavasti Carlos, David, Sebastian ja Urs eivät olleet  kanssamme samassa konessa...6 kommenttia:

 1. Meillä taas on ollut onnea ja aikaa sen verran Suomessa, että olemme saaneet kokea jo melkein sään kuin sään. Vaatteitakin on mukana joka lähtöön, onneksi sillä sää saattaa näköjään olla yhtenä päivänä yhtä ja toisena toista!

  Minäkin olen haaveillut tuosta Il Divon konsertista, Moskovassa on liput jotenkin ihan absurdin hintaisia joten sillä hinnalla melkein matkaa jo Helsinkiin kuuntelemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomeen lähtiessä pitäisi tosiaan varautua säähän kuin säähän. Viime jouluna lähdimme talvivaatteissa ja siellä olikin ihan syksy. Aina menee vikaan...
   Huomasin juuri minäkin, että esiintyyvät Moskovassa. Maksoin täällä lipusta 100.00. joka mielestäni oli aika paljon, mutta jälkeen päin sanoin, että oli joka euron arvoinen. Onhan nämä konsertit kyllä sellaista rahastusta.

   Poista
 2. Voi Il Divon konsertti olisi ihan mahtava, tulisivatpa tannekin joku paiva. Meilla saa on aika selviö taalla, ennen elokuuta on ihme jos paivalampötila laskee alle 30, elokuun lopussa alkaa varmaan viilenevat illat olla poikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä ei tosiaan taida tarvita miettiä, että sataakohan tänään. Toivottavasti ette ihan lähkähdy sinne helteisiin.
   Mene ihmeessä konserttiin, jos pojat tai siis miehet tulevat sinne konsertoimaan.

   Poista
 3. Harmi, että ei helle hellinyt teitä Suomessa. Nyt kyllä on ollut hellettä ja järvivedetkin lämmineet kivasti. Harmi vaan että sitten tulee sinilevää :(.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo sinilevä on meidänkin läheisen järven ongelma. Iso järvi, joka lämpiää todella hitaasti. Uimapuku oli kyllä laukussa, mutta käyttämättä jäi.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!