keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Mansikoita

Kiireisen työpäivän jälkeen teki mieli jotain hyvää. Koska kakut ja karkit ovat pannassa, päädyin mansikoihin. Irlantilaiset mansikat ovat nyt parhaimmillaan, joten ostin niitä pari rasiaa. Tänään oli iltapäivällä taas kesä ja huomiseksikin on luvattu hyvää säätä. Hyvästä saästä pitää ottaa kaikki irti!

Kun sain ruoan valmiiksi painelin ulos. Rumanvihreä puutarhapöytä sai peitoksi keltaisen liinan ja tuolit pehmusteita. Istuin puoleksi tunniksi lukemaan lehteä ja syömään mansikoita. Kauemminkin olisin voinut lämpimästä iltapäivästä nauttia, mutta oli lähdettävä viemään Junioria fysioterapeutille (taas). Tällä kertaa reisilihas revähti pituutta hypätessä. Tämä oli nyt viimeinen käytikerta tällä erää. Juniori sanoi lähtiessä, että hän tulee varmasti pian takaisin, kun aina on jotain vaivaa!  Toivottavasti ei, sillä kalliiksi tulevat nämä käynnit.

"Abilla" oli tänään pitkä päivä, mutta nyt alkaa jo loppu häämöttämään. Vielä kaksi koetta ensi viikolla ja sitten ohi on. Minä puolestani laskeskelen jo päivä lomaan...


4 kommenttia:

  1. Mansikat on nyt just ihania! Teen joka paiva 'smoothia' -laitan puoleen purkkiin(iso purkki)rasvatonta luonnonjugurttia vahan mansikoita ja banaanin(tai vadelmia/mustikoita, mita sattuu olemaan)-ja sauvasekoittimella sekaisin. Ihana kesaherkku! Menee melkein jaatelosta..:)

    VastaaPoista
  2. Masikat ovat todella hyviä ja makeita. Tänään tuli taas ostettua iso rasia. Pitääkin ostaa huomenna jugurttia!

    VastaaPoista
  3. Täällä on pöydällä samainen Kodin kuvalehti.

    VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!