sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Vähän musiikkia....

Perjantai-illan Late Late-showssa haastateltiin Aslanin Christy Dignamia. Pidän heidän musiikistaan, mutta en tiennyt oikeastaan mitään yhtyeen laulajasta. Huumeista ja syövästä selvinnyt Christyn ja hänen vaimonsa haastattelua oli mielenkiintoista kuunnella. Mitäs tykkäätte?Ps. Sunnuntai on täällä sujunut maaleja ja tapetteja valiten. Kävin myös ystäväni uudessa kodissa syömässä suussasulavia korvapuusteja. Kyllä, tänään minulla oli lupa vähän herkutella. Huomenna taas tiukka kontrolli päällä. En valitettavasti ehtinyt kuvata löytämiäni tapetteja, joten palataan niihin huomenna. Nyt nukkumaan. Miten nämä viikonloput aina loppuvat kesken?

9 kommenttia:

 1. Hienosti laulavat... ja soittavat. En ole koskaan kyllakaan kuullut tuosta bandista, Aslan.

  Mietin tuota nimeakin joten piti kuuklata. Aslan niminen oli se leijona C. S. Lewis'in The Chronicles of Narnia. Aslan is Turkish for "lion". Tassahan oppii kaikenlaista... : )

  Kuntoilu on minullekin vaikeaakin. Olen ollut kuntosalin jasenena nyt yli vuoden, mutta naiden sairastelujen vuoksi siella kaynnit ovat olleet vahan niin ja nain. Pilates jumpassa kayn pari kertaa viikossa, ja mita erikoisinta on etta se meidan "ope" on myos suomalainen. Han on hauska tyyppi ja "kova" puhumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pilates on kyllä mun suosikkijumppaa. Ei mitään hyppimistä ja vaikeita askelsarjoja. Rauhallista, mutta kuitenkin tehokasta. Jo, jopas sattui, että opekin on Suomesta. Toivottavasti voit jo paremmin ja pääset taas kuntosalille. En minäkään siellä käynneistä nauti...

   Poista
 2. Mietinkin etta keta olivat kun sivusilmalla katselin. Aslanin musiikin tunnistan kylla, mutta yhtyeen jasenet hamaran peitossa-niinkuin nyt monet muutkin tunnetummatkin eilis-ja tamanpaivan tahdet.
  Minua ei kuntosalille ihan heti uudestaan saisi-se ei ole minun juttu, eika sen tietysti kaikille tarvitse ollakkaan. Ei vaan houkuttele olla lukittuna hielta haisevaan huoneeseen tunniksi ja viela maksaakin siita-ennemmin ostaisin kotiin jonkun laitteen tai pari. Ennemmin kavelen ylos alas makia ja mantuja tai pulahdan uima-altaaseen. Ja kotona voi venytella ja muuta..hyppia hyppynaruillakin joskus. Ponien hoito ja niiden tallin siivous oli hyvaa fyysista kuntoilua, nyt ei ole niitakaan-mutta muita kotitoita ja elaimia hoidettavaksi kylla :)
  Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aslanin musiikin minäkin tunnistin, mutta en laulajaa. Harvoin tulee katsottua Late Lateakaan.
   Kuntosali sopii minulle hyvin juuri nyt. Sinne voi mennä satoi tai paistoi ja ohjelmaa kun seuraa, niin tulee tehtyä tosissaan töitä. Haju on kyllä välillä aika kamala, varsinkin jumppasalissa. Toivottavasti puutarhanhoidossa palaa myös kaloreita, sillä sitä olen nyt viikolla ahkerasti harrastanut.

   Poista
 3. Hienolta kuullosti. Kiitos sinulle ihanasta blogista, ja tsemppi kuntoiluun:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kivaa musaa. Kiitos, kun kommentoit. Tsemppia tosiaan tarvitsen, sillä mielummin jäisin kotiin, kun menisin kuntosalille hikoilemaan.

   Poista
 4. Nyt, kun matkalaukut on pakattu, tämän vuoden toista Irlannin reissua varten, upposi musiikki, kuin katajaveitsi voihin. Kiitos blogistasi, on, kuin tätä lukiessa tekisi matkan yhä uudelleen ja uudelleen, maahan, jonne sieluni on jäänyt. Tällä kertaa matka suuntautuu Galwayhin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos muusiikki-infosta. Blogiasi on vapauttava seurata. Asut maassa, jonne sieluni on jäänyt. Olin huhtikuussa Irlannissa ja jälleen on matkalaukut pakattu. Lähdö on 20.6 ja suuntana Galway. Unelmia pitää olla......minulla se on koti Irlannissa. Blogisi on voimaanuttava, täynnä aikuisen naisen elämänvaiheita, aitoja ja rehellisiä.

  VastaaPoista
 6. Hei Eeva! Oikien mukavaa ja antoisaa matkaa Galwayhin. Tulee VARMASTI aurinkoinen loma sinulle, sillä minä lähden samoihin aikoihin Suomeen. Olet oikeassa: unelmia pitää olla ja vaikka ne eivät aina toteutuisikaan, niin on kiva välillä haaveilla. Kiitos, myös kannustavista kommenteistasi. Tämä tuntuu hyvältä siksi, että välillä sitä tulee mietittyä, että pitäisikö tämäkin blogi olla vaan täynä kaikkea kivaa ja täydellistä. On mukava tietää, että ihan tavallinen elämäkin, iloineen ja suruineen jaksaa lukijoita kiinnostaa.
  Irlanti on meille näyttänyt hyvät ja huonotkin puolensa. Juuri nyt viihdyn oikein hyvin, mutta tämä sää saa kyllä välillä mielen matalaksi.

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!