sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Sukka eiku kukkapussit

Katselin näitä kukkapusseja kaupassa jo kuukausi sitten sillä silmällä. Tänään kävin ne korjaamassa pois. Vetää on sataa tihuttanut koko päivän, mutta sisukkaana suomalaisena en antanut sen häiritä. Ripustin toisen pussin aitaan kiinni ja toisen talon seinään. Onneksi näitä voi helposti muuttaa paikasta toiseen, jos siltä tuntuu.

Näin keväällä vietän mielelläni aikaa ulkona ja se puolestaan tarkoitaa sitä, että sisällä on kaikki vähän vinksin vonksin. Miehet eivät näytä kärsivän siitä, että pyykkikori pullistelee,tai että yläkertaa ei ole imuroitu pitkään, pitkään aikaan. Nyt edessä tunnin tehosiivous ja sen jälkeen päiväunet. Illalla taidamme lähetä miehen kanssa kaupungille syömään,ja mistä sitä tietää vaikka löytäisimme itsemme jostakin kivasta pubista, kuuntelemassa irlantilaista musiikkia.

Viikonloppu jatkuu täällä vielä maanantaina, joka on yleinen vapaapäivä. Yes!


6 kommenttia:

 1. Kivat orvokkipussit!

  Ja sehan on vaan hyva jos kukaan (muu kuin sina) ei hairiinny pienesta sekasotkusta kotona. Ota se ihan positiivisena ja nauti puutarhahommista ja muusta mukavammasta puuhasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oikeassa olet. Nyt pitää nauttia ulkona olemisesta. Tai nauttisin, jos nämä sateet taas vähän hellittäisivät. Ai, että ärsyttää, jos on mielessään suunnitellut pihalla tehtäviä hommia ja ne sitten jäävät sateen takia.

   Poista
 2. Miten hieno idea - kiitos :) Meillä on täällä sellainen ruskean tylsä aita, enkä ole siihen oikein mitään keksinyt, joten tämä vinkki oli mieleen. Nautitaan todellakin pihatöistä ja annetaan sotkujen olla...eivät ne ainakaan mihinkään näytä katoavan, vaan odottavat kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän on kyllä selvä, että sotkut eivät häviä mihinkään. Nämä kukkapussit on tehty Englannissa, enkä ole niitä aikaisemmin täällä nähnyt. Kaksi pussia maksoi 13.00 Euroa.

   Poista
 3. Enpä ole tuollaisia nähnyt täälläpäin! Hauskat - tuo herrahenkilö on vain vähän väriarka, mutta on myös huono siirtämään mitään joten jos vaan täräytän jotain keskelle seinää niin tuskin se siitä niitä pois korjaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nythän sulla on siellä aikaa tehdä hommia ja viikonloppuna vaan Mr apuun!

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!