sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Kaatopaikan kautta salaiseen puutarhaan

Lähdimme eilen aamulla viemään pojista vanhemman kanssa romua kaatopaikalle. Matkan varella näin kyltin, jossa sanottiin, että erästä lähellä olevaa yksityistä puutarhaa pääsee tänään katsomaan. Katsojien lahjoittamat rahat menevät hyväntekeväisyyteen. Kävimme kaatopaikalla ja iltapäivällä päätin lähteä tutustumaan tähän "salaiseen" puutarhaan. Näitä ilmoituksia näkee tuolla teiden varsilla harvakseen, joten päätin käyttää tilaisuuden hyväksi, enkä pettynyt.
Kun olin kierroksen tehnyt, minut kutsuttiin sisälle teekupposelle. Tarjolla oli kakkuja ja voileipiä ja yllätys, yllätys musiikkia. Paikalla oli nimittäin isäntäväen ystävät isä ja poika, jotka soittivat kitaraa ja lauloivat irlantilaisia ballaadeja. Yleisökin yhtyi mukaan laulamaan, ja minä siinä teetä hörppiessäni tulin taas siihen tulokseen, että tälläista voi tapahtua vain Irlannissa.

Pihalla oli myös myynnissä taimia, joita en kuitenkaan ostanut. Puutarhaan tutustuneet tekivät vapaaehtoisen lahjoituksen Marymountin saattohoitokodille. Näytti siltä, että rahaa tuli paljon ja hyvä niin! Isäntäväki oli nähnyt tilaisuutta varten paljon vaivaa ja puutarha oli uskomattoman upea.

Koska taloon vievä tie oli todella kapea, oli sinne järjestetty minibussikuljetus läheisen koulun parkkipaikalta. Hyppäsin bussiin ja toivoin mielessäni, että tulevaisuudessa näen näitä kylttejä useamminkin.
Enpä olisi aamulla arvannut, että kaatopaikkareissusta poikii näin kauniita kuvia. Nauttikaa!

Ps. Postaustahti on valitettavasti normaalia harvempi. Kunnonkohotus ja kilojen pudotus  nimittäin vievät uskomattoman paljon aikaa. Kirjoitan aiheesta viikolla lisää.

HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ KAIKILLE ÄIDEILLE!

12 kommenttia:

 1. IHANA paikka! Mieli lepää puutarhan rauhassa ja kukoistuksessa. Kiitos kun saimme olla mukana pienellä kierroksella. Hyvää äitienpäivää ja ihanaa kevättä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla puutarhassa todellakin mieli lepää. Varsinkaan kun ei tarvitse osallistua sen hoitoon!

   Poista
 2. Mä niin ymmärrän sua! Minusta tuntuu, että olen varsinainen urheiluhullu nykyään, mutta tuloksia ei kyllä näy. Ikävä kyllä. MInun vatsamakkarat ovat ilmeisesti sellaista ikuista laatua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospas se onkin niin, että meille on annettu pysyvät makkarat, eikä niistä pääse eroon, ei sitten millään. Jos tällä ohjelmalla en laihdu, niin sitten en kyllä enää keksi mitään muuta kuin syytän vain ja ainostaan lääkitystä.Kuntosalille EI ole kiva mennä. Tai no pilateksessa on ihan kiva käydä, vaikka kyllä sekin välillä on sellaista kidutusta.

   Poista
 3. Mikä puutarha,niin ihanan vehreä:) ja kiva tapa kerätä rahaa hyvälle hankkeelle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kanssa siellä kävellessä mieleen, että onpas todella hieno idea. Rahaa tuli ja paljon, sillä ämpäri oli lähes tulkoon täynä seteleitä.

   Poista
 4. Ihana puutarha ja kivoja kuvia! aah.. niin vihreaa!
  Minulle jai niista parista Irlannin matkasta mieleen etta siella ihmisiin tutustuu kovin nopeasti. Onhan naa amerikkalaisetkin puheliaita mutta teidan puolessa se oli jotenkin niin valitonta. Ehkapa tuntui vain niin kun oltiin siella turisteina.

  Tyton opettaja on lahdossa miehensa kanssa sinne teidan maisemiin opiskelemaan musiikkia vuoden ajaksi. He ovat hirmu innostuneita. Lahjakkaita molemmat ja soittavat eri soittimia, mutta haluavat oppia lisaa kansan/perinnemusiikkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irlantilaiset tosiaan taitavat tämän puhumisen taidon. Ventovieraitten kanssa aletaan puhumaan vaikka säästä ja juttu jatkuu ja jatkuu ja jatkuu.

   Poista
 5. Loistava idea kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea, en tiedä onko muualla käytössä. Jos meidän pihaa alkaisin näyttää,niin ihmiset varmasti heittäisivät nappeja ja sentin kolikoita keräyslippaaseen!

   Poista
 6. Myöhastyneet aitienpaivat ja voi mita kuvia ja mika puutarha!!!!!!!!!!!!!huoh voisin notkua tuollaisessa tuntikausia, ihana paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi tehnyt mieli istua, kaivaa kirja laukusta ja nauttia iltapäivästä.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!