tiistai 6. toukokuuta 2014

Ajelulla

Juniori oli yökylässä kaverinsa luona maaseudulla. Oli mutkainen ja tietysti kapea tie. Välillä nämä kapeat tiet kohtaavat, ollaan siis risteyksessä. Silloin sanotaan ensin hiljainen rukous ja sitten toivotaan, että kukaan ei tule kaasupohjasta mistään suunnasta. Parasta toivoen ja pahinta peläten käännytään tai mennään suoraan eteenpäin.. Ollaan siis niin maaseudulla kuin tässä maassa vain voi olla. Meillä oli seuranamme myös sade, joka tietysti sai aikaan sen, että näkyvyys oli mitä oli. Onneksi ratissa oli mieheni, enkä minä.

Maisemat olisivat olleet henkäsalpaavat aurinkoisella säällä. Nyt vain vihreät. Hypätkääpä autoon, käydään katsomassa miltä Irlanti näyttää sateella.


Nyt vielä ihan normaalilla tiellä.

Pyysin miestä pystähtymään hetkeksi, että saisin otettua kuvia tästä pienestä kylästä.Ja sitten sille "rallipolulle"

Lehmät lähettävät terveisiä teille kaikille. On sateita pitänyt

Hyljätyn talon piha


Takaisin ihmisten ilmoille


Ja sitten tälläisen perässä köröttelyä. Kuten näette vaalit on tulossa!15 kommenttia:

 1. Sateessa saa ainakin hyvat varit kuviin. Nimimerkki "Kokemusta on". :)

  Olisi muuten tosi kiva tulla joskus Irlantia kiertamaan, mutta isanta ei suostu kokeilemaan sita vaaralla puolen ajoa, ei sitten millaan. Vaikka (tai ehka juuri siksi) etta on autoilun ammattilainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sano vaan isällälle sellaisia terveisiä, että väärällä puolella ajamiseen tottuu todella pian, koska on täkäläinen auto. Ei sitä tarvitse pelätä, varsinkaan jos on ammattiautoilia. Tervetuloa vaan Irlantiin!

   Poista
 2. Voi kun siellä on nättiä - sateesta huolimatta... tai ehkä juuri siksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä lapiolla hiekkaa ja täällä saavilla vettä. Kasvit tykkää sateesta.

   Poista
 3. Ihanan näköistä. Nuo tiet on kyllä kapeita. Englannissa normi asuinteiden kadut oli kyllä itsestä aluksi pelottavia autoilla - autot parkeerattu molemmille puolille teitä ja kaksisuuntainen liikenne. Suomessa moiset olisi korkeintaan yksisuuntaisia ja parkkialueet niillä tarkasti harkituissa paikoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maaseudulla tiet ovat kapeita ja mutkaisia. En nauti siellä ajamisesta. Täällä on myös ihan tavallista, että autoja on parkkerattu molemin puolin tietä ja sieltä vaan on jotenkin päästävä eteenpäin. Poikien koululle ajaessa jodun välillä ajamaan osittain jalkakäytävällä, kun muuten ei pääse ohi! Välillä hiki valuu otsalla, kun täällä pujottelee!

   Poista
 4. Kiitos, kun veit matkalle kauniiseen Irlantiin..:)

  VastaaPoista
 5. Oi mitä ihania maisemakuvia! Oi miksi vasta elokuussa pääsen noihin maisemiin uudelleen, niin kaunista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai. oletko tulossa tänne lomalle? Missä päin aiot liikkua?

   Poista
 6. Tuttuja maisemia :) Aika lahella jo kavit..tai onhan tuosta viela Durrukseen aika lailla matkaa..taalta loytyy viela yksinaisempia taloja keskella ei mitaan ja kapeampia teita. Mutta joku niissa vaan edelleen viehattaa, vaikka olisikin helpompaa ajella koko ajan suoraan ja leveaa tieta-mutta se olisi tylsaa.
  Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, minulle kyllä riittäisi se leveä tie. Pelkään näitä rallipolkuja ja etenkin vastaantulijoita. Minulle muuten länsi-Cork on aika vierasta. Pitääkin joskus lähteä ajelemaan...

   Poista
 7. Kiitos kauniista kuvista, siellä on niin kesäistä jo.
  Satutko tietämään tuon Hyljätyn talon piha-kuvan jälkeen seuraavassa kuvassa mikä tuo keltainen pensas on? Olen tuota pensasta miettinyt jo kauan kun se aina vilahtaa sielläpäin kuvissa.
  t.Marra

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marra! Näillä pensailla on kaksi nimeä furze ja gorse.En tiedä miten käännetään suomeksi. Pensaita tosiaan on vähän joka puolella. Näyttävät kauniilta,mutta ovat kuulemma rikkaruohoon verrattavissa.

   Poista
  2. Kiitos sinulle, näin se tämäkin mieltä askarruttanut kysymys sai vastauksen :) Tutkiskelen netin syövereistä lisää kun nyt nimi tiedossa.
   t. Marra

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!