tiistai 8. huhtikuuta 2014

Nopeusrajoitus irlantilaisittain


Ja sitten voikin ajaa 80 km tunnissa ja kokea vauhdin hurmaa. Kaksi autoa mahtuu juuri ja juuri vierekkäin. On mutkaa ja huono näkyväisyys. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita takuuvarmasti. Näin meillä!

Ja sokerina pohjalla, voit vielä törmätä - toivottavasti ei kirjaimellisesti - pyöräilijöihin, joilla on saman verran nopeutta mittarissa. 
 

Näitä peilejä näkee vähän joka paikassa. Muurien takaa, kun on välillä "hieman" hankalaa esim. peruuttaa mutkaiselle tielle!

Ja kerrankin omakuva blogissa!


 

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Just niin! Sitten kun sinä tulet kaapista ulos, niin minä seuraan perässä!

   Poista
 2. Me vuokrattiin muutama vuosi sitten auto Irlannissa. Juuri tuollainen kapea mutkainen tie, toisellapuolen ryteikkö, toisella kiviaita ja meri. Ja vastaan jossain Jumalan selän takana tulee panssarivaunu :D kyllä vähän leuka loksahti että mitäs nyt. Ei muuta kuin peruuttamaan ja saatiinkin peruuttaa... ja peruuttaa.. M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina pitää olla varuillaan, sillä koskaan ei tiedä mitä mutkan takana odottaa. Välillä suorastaan säälin turisteja, kun yrittävät pysyä "väärällä" puolella kapeaa kinttupolkua. Onnksi isot tiet ovat ihan ok.

   Poista
 3. Ounou! Heikkohermoinen ei pärjäisi noilla teillä. Edellisen kommentoijan peruutustilanne on kuin painajaisunesta. Meitsi ei meinaan osaa peruuttaa enempää kuin metrin tai pari. Silloinkin pitää päätä kääntää ja katsoa taakse, peileihin en luota pätkääkään.

  Leppoisaa pikkulauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä opit luottamaan peileihin! Kyllä kuule, mulla aluksi hiki valui ja välillä kyyneleetkin, kun totuttelin täällä ajamaan. Nyt jo sujuu, mutta noista kärrypoluista en osaa kyllä vieläkään nauttia.

   Poista
 4. Auts mitä teitä! Tulee Skotlannin pikkutiet mieleen, onneksi ei itse joutunut kuskiksi. Ja tosiaan kun 80 tuollaisessa mutkassa ajaa niin saa tosiaan olla kieli keskellä suuta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti niitä sekopäitäkin riittää, joka ajaavat 80 km tunnissa, kun kerran siihen on virallinen lupa. 50 olisi mielestäni oikea nopeusrajoitus noilla teillä.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!