maanantai 3. maaliskuuta 2014

Viisuilemaan...

...lähtee Irlannista tänä vuonna tälläinen kappale. Jaa, mitäpäs tästä sanoisin? No,olihan tämä kappale ehdottomasti niistä viidestä aika surkeasta ehdokkaasta se parhain. Laulaja on minulle täysin vieras Kasey Smith. Nuo tanssipojat voisi kyllä jättää ihan suosiolla rannalle....

Mitäs mieltä raati on?

13 kommenttia:

 1. Hirvea! Ne kaikki oli ihan tylsia-jos nyt joku sinne pitaa laittaa, niin se poikaolisi ollut paras. Nuo naurettavat pillinlirutukset(muka sipaus irkkumusiikkia)biisin keskella ja taustalla hyppelehtivat riverdance-henkiset tanssijat saavat tuntemaan lahinna myotahapeaa.
  En ymmarra, miten Irlannista, jossa koko ajan tehdaan hyvaa musiikkia ja on maailmankuuluja laulajia ja yhtyeita, ei muka osata tehda euroviisuihin paremmin menestyvaa biisia? Ja mista naita esiintyjia loydetaan? never heard ja silleen..0 points tulee taas niin etta pamahtaa :D
  Ja aina jaksetaan ihmetella Lordin voittoa..no en itsekkaan ymmarra, mutta voittonsa ovat ansainneet kuitenkin siina missa muutkin. Irlannin pohjanoteeraus on ollut kun Dustin the turkey lahetettiin viisuihin-niin 'Dublin based' hahmo kuin olla voi-koko Dublin varmaan aanesti, ei juuri kukaan muu. Ja kaikki muut hapesi..

  Mari

  VastaaPoista
 2. Lisays viela-sita paitsi tahan biisiin sopisi joku rokahtavampi asu ja tosiaan noi tanssijat ja taustalaulajien tyhmat sydanmerkit pois. Miksi Irlannin naislaulajilla pitaa aina olla joku pitka kolttu paalla, ovat jamahtaneet Euroviisuissa taysin 80-luvulle..sori.
  Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sääli, kun maassa olisi niin paljon lahjakkaampia ja koneimpia laulajia. Minäkin jaksan ihmetellä, että mistä ihmeestä ne näitä tuntemattomia laulajia löytävät. Pistäisivät Johnnyn taas laulamaan niin johan tunlisi pisteitä!

   Poista
  2. Nathan Carter <3 ! Tai Imelda May! Mutta eivat varmaan halua edes lahtea sinne itseaan hapaisemaan..
   Mari

   Poista
  3. Tai good old Daniel O'Donnell :)

   Poista
 3. Kappaleesta en nyt sano mitään, mutta kerronpa sen, että irlantilaiset ovat tunkeutuneet elämäämme. Kolmosen luokalle saapui irlantilainen poika ja nämä kaksi löysivät toisensa välittömästi. Pojan äiti ei jäänyt toimettomaksi vaan lähetteli minulle viestejä, että poikien ja meidän olisi syytä tavata. Minua ei oikein jaksanut innostaa tutustua enää uusiin ihmisiin, mutta hyvänen aika kuinka hän oli sitkeä. Eikä lannistunut minun niukoista vastauksistani. No, kerran kun olin poissa kotona, mies lähetti kolmosen sinne yökylään ja lopulta emme mekään enää kehanneet kieltäytyä jostakin kekkeristä ja niin olimme heillä juomassa hehkuviiniä. Sen jälkeen on tapailtu, poikien yökyläilyjen tai skeittipuistotapaamisten merkeissä. Viime lauantaina laitoin lounasta ja viihtyivätkin täällä monta tuntia. Ja voi hyvänen aika miten ovat mukavia, meillä synkkaa niin tavattoman hyvin. Kunhan palaavat Irlantiin, puhuttiin jo talojen vaihdosta. He meille Suomea tutkimaan ja me heille Irlantiin. Joten varaudupa vaan, joku päivä saatan tosiaankin olla siellä teidän oven takana änkemässä itseäni kahville:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, jopas sattui. Nyt sinulla on on ihan omat irkkuystävät! Pistänkö jo kahvin tippumaan?

   Poista
 4. Miten tää on jotenkin tylsä? Tai ehkä minä olen tylsä. En vain päässyt oikein mukaan. Ja joo, tanssipojat taitaa olla pelkkää silmänruokaa yleisön pojille, ei niillä muuta virkaa taida olla ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et sinä tylsä ole, vaan tämä tyhmä kappale. Ajattele tämä oli ehdottomasti paras niistä viidestä. Voit vain kuvitella minkälaisia ne toiset olivat. Joo, tanssipojat oli selvästi taktikoitu veto. Yleisön pojat tykkää!

   Poista
 5. Perus euroviisuhumppahan tämäkin. Pakko kyllä myöntää että nämä kaikki kuulostaa mun korvaan ihan samalta, oli kappale, maa tai vuosi mikä tahansa :D
  Ja silti niitä van pitää vuodesta toiseen vähän vilkaista telkkarista, joku niissä kuitenkin kiehtoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko on viisuja seurata, vaikka ei Irlannin kappaleesta tykkääkkään. Viisut kuuluu toukokuuhun!

   Poista
 6. Niin minakin katson euroviisut(loppukilpailun) joka vuosi ihan tottumuksesta-siita tulee jotenkin nostalginen ja kevainen olo :) ..vaikka nama biisit onkin jotkut ihan toivottomia-kuten tuossa jo paasasin ;) Euroviisut ennen merkitsivat jotain..kun ei juuri ulkomaille matkusteltu niin oli ihanaa katsoa Euroviisuja, joissa jokainen maa lauloi omalla kielellaan, ja ennen jokaista esitysta, saatiin jonkunlainen 'postikortti' aina siita esiintyjamaasta. Nyt kortit on vaan siita isantamaasta. Se oli silloin vahan niinkuin olisi matkalle paassyt kun katseli viisuja.
  Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Euroviisut tosiaan tuntuivat niin kovin kansainvälisiltä ja samalla pääsi nojatuolimatkalle. En voisi enää jättää väliin...for old times sake!

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!