sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Vihaiset linnut ja Mags


Eräänä kauniina aamuna meidän armas kissamme Mags naukui vierashuoneen ovella. Eikä antanut periksi, vaikka huone oli tyhjä.  Mies päästi kissan huoneeseen ja siitäkös metakka syntyi. Toinen pojista suuressa viisaudessaan (kumpikaan ei tunnustanut) oli jättänyt kattoikkunan yöksi auki. Irlannin sateet tietäen meitä olisi voinut olla vastassa vedenpaisumus. Vettä ei lattialla onneksi ollut, mutta kaksi vihaista lintua oli lentänyt ikkunasta sisään. Jostain syystä eivät älynneet lentää samasta ikkunasta ulos.
Kissa juoksi lintujen perässä, mies aukoi lisää ikkunoita ja vihaiset linnut lentelivät sinne sun tänne. Viimein ne älysivät, kissan kiusaksi, lentää ikkunasta ulos. Siinä hötäkässä jäi kylpyhuone tarkastamatta. Ehkä parempi niin, sillä myöhemmin huomasimme, että linnunkakkaa oli joka puolella. Siinä riittikin jyssäämistä yhdeksi illaksi.
Mitä tästä opimme? A. Meidän kissa ei ole tyhmä. B. Ei kannata jättää kattoikkunoita yöksi auki. C. Linnunkakan siivoaminen ei ole kivaa.
Magsin talvi on mennyt nukkuessa. Milloin vaatekaapissa, pyykkikorissa, sukkalaatikossa, urheilukassin päällä tai ikkunalaudalla. Uusin nukkumapaikka on olohuoneen sohvatyynyn päällä. 


Kun välillä syö, niin taas jaksaa nukkua!


14 kommenttia:

 1. Kissojen elämä on kyllä monesti erittäin kadehdittavaa. Ainakin minä kadehdin ainaista mukavissa paikoissa makoilua vailla velvotteita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä. Kissoilla ei ole stressiä!

   Poista
 2. Meillekin lensi kerran lintu mutta Bambi otti sen Magsia rauhallisemmin;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mags oli elementissään. Minun suloisesta kissasta tuli hetkessä saalistava peto.

   Poista
 3. Kovin on viisas katsekkin kissan silmissä..:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo silmät näkevät kaiken. Varsinkin jos on ruoasta kysymys!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Erikoisen värinen on meidän kissa. Erottuu hyvin!

   Poista
 5. Kissalla meni siis maukas paisti aivan ohi :) Itse pelkään lintuja ja voin vain kuvitella, kuinka paniikkiin olisin mennyt tuollaisssa tilanteessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne linnut olivat ihan vauhkoja. Lensivät sinne tänne ja jossain välilssä kävivät kakkimassa kylppärissäkin. Kissaa suututtu, kun isäntä avasi ikkunat seläälleen ja linnut pääsivät vapauteen.

   Poista
 6. Mags! Loistokatti ja kuvauksellinen! :D

  VastaaPoista
 7. Ei auta lintujen tulla kakkailemaan Magsin reviirille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pysykööt vaan pois. En minäkään niitä meille enää halua.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!