sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Paddyn päivän aattona

Aamulla kuorsasimme pitkään ja hartaasti. Sitten tuli teksiviesti, että vieraita olisi tulossa reilun tunnin päästä. Imuri pojista vanhemmalle ja isännälle moppi, Juniori revittiin sängystä ylös. Minä kaasu pohjassa kauppaan. Paniikkisiivous on sitä siivouksista tehokkainta. Lattia kiilsi ja olohuoneen matossa ei nukan nukkaa. Tuoreet croissantit pöytään ja teekannu ja Marimekon servetit. Paniikki ohi ja oltiin sen näköisiä, kun oltaisiin oltu valmiina jo tuntikausia.

Pojat potkivat kumpikin tahoillaan tänään palloa. Alku illasta vuorossa syömingit ystävien luona, ja sieltä vielä jatkamme kaupungille. Eilen ei ollut muuta suunnitelmia, kuin nuo syömingit. Näin se päivä täyttyi. Vihreän t-paidan pistän päälle illalla. Marimekkoa sekin. Kiitos kaunis K:lle, jolta sain joululomalla paidan, jos toisenkin.Huomiseksi ei vielä ole suunnitelmia, mutta eiköhän niitäkin tässä illan aikana synny. Viime vuonna tähän aikaan oli elämä sekaisin ja Möykky mielessä. Nyt iloitaan keväästä, elossa olemisesta ja kiitetään Patrickia ylimääräisestä vapaa-päivästä!
6 kommenttia:

 1. Paniikkisiivous! :) Muutaman kerran koettu juttu! Siinä pitää osata keskittyä olennaiseen ja osata organiseerata!

  VastaaPoista
 2. Meidät on perjantaina kutsuttu juhlimaan Paddya irlantilaisten ystäviemme kanssa. En vielä tiedä, että jaksetaanko mennä. Ainakaan minulla ei ole yhtään vihreää vaatetta!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti menitte ja löysitte jotain vihreää vaatekaapista. Huivikin käy!

   Poista
 3. KIITOS KIITOS KIITOS tuosta The High Kings-linkistä! Rakastuin totaalisesti porukkaan, ja Spotifystä löytyi useampi levy! Oi, miten ihanaa laulua ja soittoa!! Joko kiitin? : D

  VastaaPoista
 4. Kiva, että tykkäsit. Noihin poikiin on helppo rakastua!!!!

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!