sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Kun Vihreä Saari keltaiseksi muuttui

Blogiystäväni Mine vie meidät lukijansa kanssaan säännöllisin väliajoin kävelyretkelle Istanbuliin. Ihan yhtä eksoottisia kävelyretkiä ei voi teille tarjota, sillä lähiympäristöstä ei oikein tahdo löytyä enää mitään kuvattavaa. Pitäisi siis lähteä merta edemmäs kalaan, mutta siihen ei aikataulut antanteet eilen periksi. Lähdinkin metsästämään vihreän sijasta keltaista Irlantia. Keltainen Irlanti löytyi, ja samalla napsin matkavarrelta kuvia. Osa taitaa kyllä olla teillekkin jo vahoja tuttuja. Ehdoton plussa oli se, että en kastunut ja pitkästä aikaan kävelin tunnin verran. No, en ehkä kovin hurjaa vauhtia, mutta tästä se taas alkaa.

Normaalia sateisemman tammi- ja helmikuun jälkeen odotamme kaikki tietysti kuivaa ja aurinkoista maaliskuuta. Odottavan aika vaan on niin kovin pitkä...10 kommenttia:

 1. Ihania, kauniita, kevätkuvia! Kiitos <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä vaan. Tänään maanantaina on ollut ensimmäinen aurinkoinen päivä pitkään aikaan. Teen tässä lähtöä kävelemään...valitettavasti aurinko laski jo.

   Poista
 2. Ja meidän ikkunasta näkyy piikkihernepensaiden keltaus, kun aurinko lämmittää niin tuntuu myös ihana kookoksen tuoksu. Mitä parhainta viikkoa sinne etelään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kevät on vihdoinkin saapunut tänne. Nyt ei enää yhtään vesisadetta.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. En kyllästy ollenkaan narsisseihin. Sääli, että ne kukkivat vain niin kovin lyhyen ajan.

   Poista
 4. Kevät näyttäisi etenevän siellä meidän kanssa samaan tahtiin. Paitsi nyt täällä on takatalvi. Vettä tulee päivästä toiseen ja huomiseksi uhkailevat jo lumella. Hrrr. On aika pakata ja karata tuonne vähän etelämmäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on ollut aamuisin auton ikkunat jäässä. Toivottavasti etelässä on lammintä. Eikä lumivaaraa!

   Poista
 5. Kiva retki, kiitos :) Vähän samanlaiselta näyttää täälläkin nyt ja onhan se ihanaa nähdä kevätkukkien nostavan päätään. Hyvää viikkoa sinne teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä vaan! Meillä onkin pitkästä aikaan ollut kuiva viikko. Yes!

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!