lauantai 21. joulukuuta 2013

21. Lomalla

Viimeinen työpäivä eilen ja illalla pikkujoulu. Kaupungilla oli vesisateesta huolimatta oikein jouluista. Pubit näin jouluisin koristetaan näyttävästi, sisältä ja ulkoa. Meillä oli oikein hauskat juhlat.
Aloitimme drinkeillä pubissa. Väkeä oli kuin pipoa ja kuuma kuin saunassa. Onneksi kerrankin älysin valita asuksi hihattoman mekon. On kiva nähdä työkavereita muuallakin kuin toimistossa tietokoneen ääressä. Irlantilaiset ovat kyllä hauskaa seuraa. Ei tarvitse tuijoittaa kelloon ja miettiä, että milloin täältä pääsee pois.

Siirryimme sitten ravintolaan syömään. Hyvin maistui jouluateria! Kotiin saavuin vasta vähän ennen kahta. Sanoin miehelleni lähtiessä, että tulen sitten, kun siltä tuntuu. Rankan vuoden jälkeen nautin joulujuhlasta varmasti normaalia enemmän. Moni käivi sanomassa illan aikana, että kiva kun olet taas kunnossa. Se tuntui todella hyvältä!

Nyt olemme koko perhe joululomalla. Viimeisiä sukkia heittelen matkalaukuihin. Kohta vedän laukkujen vetoketkut kiinni. Naapureille käyn vielä viemässä joululahjat, ja sitten aion olla tekemättä yhtään mitään. Ihailen vaikka vain takassa loimuavaa tulta ja silitän kissaa, joka jää tänne. Onneksi Mags on kutsuttu naapuriin joulupäiväksi!!! Saa kuulemma syödä niin paljon kalkkunaa kuin masu vetää.







 


12 kommenttia:

 1. Ihana kissa <3 Olen laiska kommentoija mutta ahkera lukija :) , nyt kyllä saa naputeltua : Mukavaa lämmintä joulua Sinulle! Terveisin Teija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että kommentoit. Kissa oli lihonut joululomalla. Naapuri oli pitänyt hyvää huolta.

   Poista
 2. Onnekas Mags;D Ja hyvää lomaa ja Suomen matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissalla oli ollut mukava joulu ja paljon kalkkunaa.

   Poista
 3. Hienoa suomilomaa teille ja nautinnollista joulua!!

  VastaaPoista
 4. Oikein hyvää lomaa sulle, toivottavasti teillä on vähän lunta. Meillä on täällä vihreät niityt niinkuin Irlannissa ja jouluaatoksi ovat uhkailleet +14C.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän siinä kävi, että oli lumeton joulu!

   Poista
 5. Hyvää lomaa. Täällä herättiin tänään herätyskelloon ja todettiin, että seuraavan kerran sen täytyy soittaa vasta viikon päästä! Jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin on ihanaa, kun saa unohtaa kellot ja aikataulut.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!