tiistai 17. joulukuuta 2013

17. Juniorin syytä

Nämä joulukalenterin postaukset tehdään aina etukäteen. Nyt vaan kävi niin, että kaiken pakkaamisen keskellä tämä bloggaaja päätti ottaa puolen tunnin tirsat. Koska kännykkä oli alakerrassa, pyysin Junioria herättämään minut 18.45. Ehtisin hyvin käymään läpi illan aikana hanskat, pipot, välihousut ja kaulahuivit x 4. Sekä kirjoittamaan postauksen irlantilaisista pikkujouluista ja soittamaan kaksi puhelua.

20.30 heräsin, enkä suinkaan Juniorin herätykseen vaan siihen, että talvivaatelaatikko putosi sängyn päältä lattialle. Minä hyppäsin sängystä ylös, katsoin kelloa ja kiljaisin. Kiitos vaan Juniorille, joka oli unohtanut äitinsä untenmaille.

Pikkujoulut jääköön toiseen luukkuun. Nyt pakkaamaan. En enää tiedä edes mitä pakkaisin, sillä näyttää vähän siltä, että vietämme Suomessa mustan joulun. Lunta on kuulemma ihan vähän ja sekin vähä sulaa parasta aikaa. Mittari on plussan puolella, joten laskettelemaan ei välttämättä edes pääse. Eihän tässä näin pitänyt käydä...

Nyt lumitykki täysillä toimimaan!

6 kommenttia:

 1. Hyvää matkaa Suomeen ja joulun odotusta.Nyt on tainnut käydä niin että Jerusalemissa on enemmän lunta kuin Helsingissä .....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jo on aikoihin eletty, että teillä on lunta ja Suomessa ei! En uskoisi, ellen olisi nähnyt kuvia.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin taisin. En muuten enää tarvitse päiväunia läheskään joka päivä.

   Poista
 3. Oikein ihanaa Suomi-lomaa :) Lunta tai ei, hyvä reissu teillä ihan varmasti on. Ja oikein rentoa joulun aikaa toivottelen tässä jo samalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Oikein Hyvää Joulua sinulle ja perheellesi. Ensi vuonna bloggaat sitten enemmän....eikö niin?

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!