lauantai 16. marraskuuta 2013

Tänään kaupungilla

Corkin keskustaan on meiltä matkaa vajaat 10 km. Viikolla en siellä käy koskaan, mutta lauantaisin lähdemme usein mieheni kanssa sinne pariksi tunniksi kiertelemään. Ostoskeskuksissa tulee usein sellainen tunne, että on pakko ostaa jotain, kun kerran tänne on tullut. Kaupungissa taas voi kierrellä ihan rauhassa. Istahtaa välillä kupilliselle teetä ja poiketa vaikkapa lounalle.

Tänään väkeä oli liikkeellä normaalia enemmän. Olin huomaavinani, että moni osti jo joululahjoja.  Jouluvalot sytytetään kaupungilla virallisesti huomenna. Sitten se ryysis alkaa! Ilma oli tänään pilvinen, mutta ei mitenkään kylmä. Ja mikä parasta, koko päivänä ei ole satanut ollenkaan.

Löysin jo muutaman joululahjankin, joten ihan pelkäksi kiertelyksi ei kaupungilla käyntini tänään mennyt.

Tässä teillekin muutamia kuvia Corkin keskustasta.


10 kommenttia:

 1. Joulu näkyy hyvinkin jo kaupoissa. Tänään ostin ekan kerran glögiä. Hieno kuusi teillä siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään kuulin esimmäistä kertaa joululauluja kaupassa. Aivan liian aikaisin. Kuusi on komea!

   Poista
 2. Idyllisen näköinen kaupunki. Jonain päivänä vielä.... :)

  VastaaPoista
 3. Minä olen ostanut jo melkein kaikki joululahjat. En tiedä miten siinä on niin päässyt käymään, mutta onnittelen silti itseäni. Jospa säästyn minkään asteen joulustressiltä tänä vuonnna?

  Siellä on mukavan näköistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin sain tänään ostettua lahjoja. Pojille ja miehelle pitää vielä keksiä jotain. Joulukuussa en halua kaupoissa juosta.

   Poista
 4. Siellähän on jouluista! Tännekin keskustaan oli joulu tullut ihan huomaamatta, sillä kävin siellä torstaina asioilla. Joululaulut eivät sentään vielä soineet, mutta nyt kai nekin on jo aloitettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa aikaisemmassa kommentissa jo sanoinkin, että ensimmäiset joululaulut kuulin kaupassa tänään. Moni pubi muuten on jo täysissä jouluvarustuksissa!

   Poista
 5. İhanat kuvat. Meillahan taalla ei sita Joulua ole, mutta samat tilpehöörit, mita Joulua viettavissa maissa on nyt esilla, niin meille ne ilmestyvat Joulukuun alussa.
  Löysin taalta Fethiyesta kaupan, missa on juuri tuollaisia tavaroita, mita sinun kolmanneksi alimmassa kuvassasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole koskaan käynyt tuossa kaupassa sisällä,mutta aina ohi kävellessä jään katsomaan, että mitä kivaa siellä on näytillä. Tuon pyörän ottaisin mielelläni meille.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!