lauantai 5. lokakuuta 2013

Villiintynyt viini

Kävin ensimmäistä kertaa keskiviikkona Corkin yliopistolla. Jäin suu auki ihastelemaan suorastaan kaunista kampusta. Vanhoja rakennuksia, joiden ulkoseiniä villiviini värikkäänä koristi. Päätin palata vielä joskus paremalla ajalla kuvaamaan.

Portilla törmäsin naapurin poikaan, joka opiskelee siellä lakia. Olivat sitten veljiensä kanssa illalla pähkäilleet, että olenko minä (vanhus!) menossa opiskelemaan. No, en ole. Ystävääni kävin siellä vain tapaamassa. Tai saatan vielä joskus jollekkin iltakurssille ilmottautuakin, mutta isommat opiskelut jätän kyllä suosiolla nuoremmille.

18 kommenttia:

 1. Onhan meillä kaikilla oikeus elinikäiseen oppimiseen
  ja opiskeluunkin, jos vain virtaa piisaa.
  Mutta nuo villiviinit, meillä ne jo paleltuivat ja lurpsahtivat.
  Omat leikottiin ihan alas. Ensi kesänä katsotaan mitä siitä seuraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä sitä voi vanhempanakin opiskella, mutta ei ole minun juttu. Espanjan tai italian iltakurssille voisin joskus mennäkkin. Tänä syksynä ei vaan energiaa riittä mihinkään ylimääräiseen.
   Tällä villiviinit ovat nyt parhaimmillaan. Meillä vaan ei ole yhtään.

   Poista
 2. Onpa komeita rakennuksia ja mahtavat värit!
  Minä oon täällä myös jotain uutta harrastusta tai iltaopiskelua miettinyt, mutta en nyt sitten vielä ainakaan ole mitään keksinyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen asunut täällä 12 vuotta, enkä ole tajunnut miten upeita rakennuksia yliopiston alueella on. No, nyt tiedän. Tänä vuonna unohdan kaikki iltakurssit, sillä en jaksa mitään ylimääräistä. Harrastuksen pitää olla sellainen, että siitä ei tule stressiä.

   Poista
 3. Oi miten kaunis. Pääsi taistelemaan ensisijasta Kauneimpien kampusalueiden kisassa perjantaina bongaamani täkäläisen yliopistokampuksen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli mieleen, että tajuvatkohan opiskelijat ollenkaan kuinka upeat puitteet heillä on. Ensi viikonloppuna käyn ottamassa lisää kuvia.

   Poista
 4. Rakastan tuollaisia vanhoja rakennuksia <3

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Enkä ole ennemmin tajunnut, että täällä on näin upea yliopisto.

   Poista
 6. Miekin olen käynyt tuolla, tosin silloin oli kesä eikä villiviinit noin komeita!

  Mukavaa lokakuun jatkoa! Toivottavasti värit jatkuvat noin komeina kauan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa tosiaan olla komeimmillaan näin syksyllä. Pitääk käydä vielä uudestaan kuvaamassa ja mielummin viikonloppuna, että ei ole niin paljon opiskelijoita liikkeellä.

   Poista
 7. Olin vuoden vaihdossa UCC:ssa ja täytyy sanoa, että kampukselle oli aina ihana mennä, ihan vaan siksi koska se on niin kaunis. Vaihtaisin millon vaan mun Suomen yliopiston 60-luvun betonibunkkerin UCC:een pysyvästikin! Nyt iski ihan järkyttävä Irlanti-ikävä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin todella yllättynyt kuinka kauniita rakennuksia siellä oli. Lauantaina UCCssä on avoimet ovet uusille opiskelijoille. Taidan lähteä käymään siellä poikani kanssa, sillä hänen pitää pian päättää mitä haluaa tehdä "isona". Kiva kuulla, että viihdyit täällä!

   Poista
 8. Itse opiskelin Yorkin vanhassa upeassa kaupungissa siinä naapurisaaressa, ja meidän osasto oli ihan ihka aito King´s Manor. Oli siinä historian havinaa kun arkkitehtiopiskelijat yrittivät hakata esi-isien suunnittelutaitoja;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näin kauniita rakennuksia osata enää edes suunnitella tai rakentaa. Taidan olla tulossa vanhaksi, kun aikaisemmin ihailin kaikkea uutta ja modernia. Nyt taas nautin vanhoista rakennuksista...vaikka tiedän kuinka epäkäytännöllisiä ja kylmiä ne täällä ovat. Yorkissa olisi kiva päästä joskus käymään!

   Poista
 9. Wau! Onpa upea oppimisympäristö!! Aina välillä mullakin käy mielessä, että josko taas opiskelemaan... Työn ohessa se pitäisi kyllä tehdä. Vaan mitäpä alkaisi opiskella?!

  No, juoksukouluun ilmoittauduin tänä syksynä :) Saas nähdä opinko sen jalon taidon....

  Nauti sinä syksyn väriloistosta siellä ja kerää voimia!! Täälläkin vielä on aika keltaista ja aurinkoisena päivänä voisi sanoa, että jopa kaunista. Kohta kuitenkin kaikki lehdet ovat poissa ja maisemat kohtuu karuja. Talvi tekee tuloaan....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta ei kyllä olisi enää täysipäiväiseksi opiskelijaksi. Kyllä se Jeppis aikoinaan riitti!
   Nyt pitääkin lähteä tästä ulkoilemaan.Voimia saisi kyllä olla enemmänkin, mutta eiköhän ne tuosta vähitellen lisäänny. En millään malttaisi vain olla. Olen muuten tilannut Suomeen jouluksi lunta, Olemme nimittäin sillä joulun.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!