perjantai 11. lokakuuta 2013

Suloista syksyä!?!?

Leuto syyskuu muuttui loppua kohden sumuiseksi ja sateiseksi. Lokakuu toi mukanaan pimeät illat ja kylmensi ilman. Taistelen syksyä vastaan, mutta jään toiseksi.  Täydellinen Bloggaaja nauttii syksystä jo täysillä. Olohuoneessa  pimeisiin iltoihin valoa ja tunnelmaa tuovat tuoksukynttilät. Uunissa paistuu oman puutarhan omenoista tehty omenapiirakka.  Värikkäät villasukat lämmittävät viluisia varpaita. Takassa palaa tuli ja taustalla soi kaunista musiikkia. Siinä omenapiirakan valmistumista odotellessa, Täydellinen Bloggaaja istuskelee nojatuolissaan. Siinä hän siemaillen söpöstä mukista yrttiteetä ja lukee sisustuslehteä. Pistäkääpä silmät kiinni ja kuvitelkaa...
Tämä Ei-Niin-Täydellinen-Bloggaaja  ei ole viikolla ehtinyt nojatuoliin eikä leipomaan. Hyvä on, että on saatu ruokaa pöytään ja kaikki pakollinen hoidettua.  MUTTA huomenna ENTB aikoo illan pimetessä vetää villasukat jalkaan ja pyytää miestään virittämään takkaan tulen. Hän kaivaa hajuttomat kynttilät laatikosta, koska hajukynttiöistä tulee päänsärkyä. Saattaa jopa, jos on sillä tuulella, leipoa päivällä omenapiirakan (kaupan Granny Smitheistä). 
Suklaata ja suomalaisia lehtiä on kaapissa odottamassa. Yrttiteet  ENTB jättää suosiolla väliin, mutta lasillisen viiniä hän ottaa mielellään vastaan. Ongelma vaan on, miten saan tyhjennettyä olohuoneen talon muista asukeista. Taustalla jalkapalloa huutava televisio, kun ei kuulu edes ENTBn iltaan. Kaikkea ei voi saada, joten saatan päätyä nauttimaan viinilasillisesta ja lehdistäni korvatulpat korvissa. 
Yritetään nauttia syksystä!


15 kommenttia:

 1. Rakastan syksya! Myos Irlannissa-eli ei ongelmaa, nautin taysin siemauksin. Syksy on myos taalla kaunis, ja kavely aamun/illan kirpeassa syksysaassa on aivan ihanaa! Eika sadekkaan minua haittaa(kunhan ei sada koko aikaa-sekin on viela edessa..)Ja voi ottaa lampimat viltit ja kynttilat taas esille..ja tosiaan sytyttaa tulen takkaan ja paahaa vaahtokarkkeja, lisata rommia kaakaoon..ja nam..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy menettelee,jos ei sada koko ajan vettä. Kävin juuri kävelemässä ja siinä samalla potkimassa lehtiä. Oli edelleen uskomattoman leuto ilma.

   Poista
 2. Täällä KHYKB eli Kovin Huono Kommentoija Ystävä Bloggaaja - lähetä ne haittatekijät retkelle johonkin (sen jälkeen kun tuli on viritetty takkaan ja viini tarjoiltu toki). Halaus harmaasta Droghedasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, siinä kävi, että tuli takkaan jäi sytyttämättä, kynttilät ovat edelleen laatikossa ja suklaa syömättä. No, ensi viikolla sitten.

   Poista
 3. Nautinnollista syksyä.Täällä ei oikeastaan syksyä ole,,vaan joku välimuoto kesän ja talven välillä;jolloin ulkoisesti ei paljon mitään huomaa mutta on vähemmän kuumaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt taitaa olla siellä se mielyttävin sää, Ei liian kuuma eikä kylmä.

   Poista
 4. Hei
  Monet bloggaajat eivät mitenkään ehdi järjestää täydellistä kotia. Vaikka huusholli olisi kuinka sekaisin ja lapset hunningolla esitetään jotain unelmaperhettä. En tarkoita sinua vaan tunnen yhden bloggaajan joka ei tee kotona muuta kun sitä mitä kuvataan blogiin. Pidän sinun tavasta kirjoittaa ja hyvä että kerrot vain yleisiä asioita muista perheenjäsenistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko tuollaistakin-oikeasti!? Joidenkin ihmisten todellisuus on alkanut todellakin vaaristya, jos pitaa jossakin blogissa teeskennella taydellista(mita se on??)elamaa! Tama blogi tosiaan on hyva-elamanmakuinen :)

   Poista
  2. Aika pinnalliseksi käy elämä, jos asiota tehdään vain blogia varten. Pitää aina löytää jotain ihanaa ja kivaa. Onhan se jotenkin nurin kurista, jos talossa valitsee oikeasti täysi kaaos ja sitten kuvataan sitä yhtä kivasti sisustettua ja siistiä nurkkaa.

   Kuluneella viikolla piti ehtiä liian paljon ja olin loppu viikosta aivan naatti. En saanut eilen edes niitä kynttiöitä ulos laatikosta. Nyt alkaa taas elämä voittaa! Eli näin epätäydellistä täällä!

   Poista
 5. Odotan jannityksella saitko haadettya hairiötekijat vai tarvitsitko tulpat :D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies hävisi tapaamaan ex työkavereitaan pubiin, pojista vanhempi katosi naapuriin ja Juniori nettiin. Minä rötkötin nojatuolissa rättipoikkiväsyneenä ja katsoin nauhoittamiani tv-ohjelmia. Ei jäänyt energiaa edes etsiä niitä kynttilöitä.

   Poista
 6. Eiks telkkaa voisi siirtää muualle? Minua raivostuttaa usein jalkapallomölinä, ja siirryn itse muualle. Oikeasti pitäisi pyytää tv:n katselijoita toiseen huoneeseen, jossa myös on tv. Että osaan inhota tuota isoa vihreää ruutua, joka dominoi kotia liian usein, vähintään pari tuntia kerrallaan! Onneksi Irlanti tod.näk. putoaa MM-kisoista. Vai putosiko jo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TV on se ikuisuusongelma. Olisipa se missä tahansa,niin aina joku kärsii. Jään odottamaan päivää, jolloin kaikki ovat tyytyväisiä TVn sijaintiin.

   Poista
 7. Ihania syysvärejä sielläkin! Mukava saada tuulahdus sikäläisestä syksystä. Täällä ruska on ollut poikkeuksellisen kaunis ja lämpimästä kelistä on saatu nauttia epätavallisen pitkään. Leutoja syyspäiviä sinne ja kiitos tunnelmallisista tarinoistasi.

  VastaaPoista
 8. Syksy kuulotsaa niin romskulle; kynttilänvaloa, villasukkia ja takkatulta ... mutta kuten totesitkin, niin ei sitä kuitenkaan kovin usein sellaista tunnelmaa aikaiseksi saa ! :D ...meillä ei ole edes takkaa! :D
  Mutta tuikkuja kyllä sytytän melkein joka ilta, ne tuo tunnelmaa. Ja ulkona on ihania syysvärejä. Tänään paistaa arskakin siniseltä taivaalta, joten on niin kaunista! Ihanaa sateisen viikon jälkeen! :)

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!