maanantai 9. syyskuuta 2013

Irlannin Armi Ratia

Jostain kumman syystä törmään Irlannin lentokentillä ja muuallakin aina mukavan värisiin ja kuvioisiin laukkuihin. Hypistelen niitä ja mietin mielessäni, että tuollaisen jos saisi. Sitten unohdan koko laukut, kunnes niihin taas jossakin törmään. Piti viimein ottaa selvää, kuka on nämä laukut suunnitellut. No, selvisihän se.

Orla Kiely on kuuluisa irlantilaissyntyinen suunnittelija, jonka kokoelmista löytyy laukkujen lisäksi, vaatteita, tapetteja, astioita ja monenlaisia tekstiilejä yms. Nykyisin hän asuu Lontoossa, ja on naapurisaaren lisäksi kuuluisa myös USAssa.

Itse pidän etenkin näistä 60-70 luvun kuvioista ja väreistä. Laukkuissa on niin montaa eri sävyä, että ne käyvät vaikka minkä värisen asun kanssa. Olisihan se helppoa, jos ei tarvitsisi siirtään tavaroitaan jatkuvasti laukusta toiseen.

Carole Middleton ilmeisesti pitää myös Orla Kielyn suunnittelemista asuista. Hän nimittäin meni katsomaan vauvaa ja tulevaa kuningasta, Orlan malliston hameessa. Suunnittelija sai hetkessä paljon ilmaista mainosta ympäri maailmaa.

Taidankin kirjoitta Joulupukille ajoissa tänä vuonna ja pyytää Orlan Kielyn laukkua lahjaksi.10 kommenttia:

 1. Niin kivan näköisiä olivat nuo laukut, että oli pakko käydä vähän googlettamassa ja tutkailemassa enemmänkin - kiitos vinkistä - aika kiva joululahjatoive;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat vaan vähän kalliita. Toivottavasti pukki on reilulla päällä tänä jouluna.

   Poista
 2. Voi että miten herkullisen näköisiä!

  VastaaPoista
 3. Ihanuuksia :) tuo iso pinkki-ruskea on aika nam!

  VastaaPoista
 4. Orla kielyn etusivulle on päässyt suomalainen nuori mallityttö Kirsi Pyrhönen. Minustakin kauniita laukkuja.

  VastaaPoista
 5. Olen vähän out näistä Suomen malleista, joten piti käydä heti kurkkaamassa!
  Kävin taas viikolla kaupassa noita laukkuja ihalemassa. Ovat vaan aika kalliita.

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!