tiistai 6. elokuuta 2013

Syntisen hyvää....

Viime viikkoina on tullut taas leivottua. Tässä tälläinen äkkimakea, mutta ai niin herkullinen suklaakakku. Päälle reilusti kermaa ja vadelmia. Olkaapa hyvä!



200 g tummaa suklaata
200 g voita
3 dl sokeria
5 munaa
1 rkl vehnäjauhoja

Sulata suklaa ja voi keskenään vesihauteessa. Poista kattila liedeltä ja sekoita joukkoon sokeri. Sekoita niin kauan, että sokeri on kokonaan sulanut.
Lisää munat yksi kerrallaan voimakkaasti sekoittaen. Lisää lopuksi vehnäjauho.
Laita irtopohja vuoan pohjalle leivinpaperia ja voitele vuoka. Paista kakkua 190 c 20-25 min.
Niin, ja tämä kakku saa lässähtää. Kakku on parhaimmillaan, jos annat sen jäähtyä hyvin, mielellään jääkaapissa seuraavaan päivään. Sitten vaan kermavaahtoa ja vadelmia päälle.

4 kommenttia:

  1. Nam, jos olisi suklaata kotona leipoisin heti tuollaisen.

    VastaaPoista
  2. Resepti just mun makuuni! Helppo ja taatusti syötävän hyvä;)

    VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!