maanantai 26. elokuuta 2013

Elossa

Kun pojista vanhempi potki palloa, lähdin minä kävelylle joen varrelle. Ihan niin kuin ennen vanhaan. Tuli aivan uskomattoman hyvä olo. Tässä sitä taas kävellään. Jalka nousee ja henki kulkee ja sydän hakkaa. Sellaisia perusjuttuja, joita ei aikaisemmin tullut mietittyä. Tunsin olevani elossa oikein isolla EELLÄ.


Joen varrella näin unelmieni talon. Väri ei eikä ihan makuuni, mutta se sijainti ja se talo. Heti aamulla lottoamaan, vaikka ei se tuskin ole edes myynnissä, emmekä me muuttamassa.  Pidän teidät jännityksessä ja pistän siitä tänne kuvia huomenna. Nyt nukkumaan, sillä aamulla kello pirisee aikaisin. Arki on alkanut! 15 kommenttia:

 1. Ihania kuvia. Noi eriväriset talot ovat todella kauniita. Toivottavasti lotossa onnistaa:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pitää vaan muistaa lotota! Yrittänyttä ei laiteta.

   Poista
 2. Sanoit unelman ääneen:). Sitä on ilmassa ja ne saattaa jopa toteutua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämä olisi aika tylsää, jos ei olisi unelmia. Mielenkiinnolla odotan kommenttiasi tästä unelmasta.

   Poista
 3. "Make your dreams come true!" Tässä yksi mun tunnareista...;)

  (Pojistasi tuli mieleen Pöyhölä. Hesarissa oli juttua, että viimeinen ripari siellä on tänä suvena vietetty. Upea talo, vanha pappila lähtee myyntiin ellei jo ole sitä. Merikin muisteli ihan kaiholla ystäviä, joita oli siellä saanut ja osan uudelleen tavannutkin.)

  Joskus pienistä asioista tulee ihmeitä. Kun elämän juna vain kiitää, ei niitä aina edes ehdi huomata.Vaikka vain kävely jossain mieluisalla alueella, suvisade tai marjojen syöminen omassa puutarhassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulin tuosta Pöyhölän myynnistä ja kerroin pojalle. Oli ihmeissään, sillä hänestä juuri se, että oli vähän alkeellista teki leiristä ikimuistoisen. Juniori taitaa sitten käydä riparin Pieksämäellä. Nuortenkeskuksella on siellä leirikeskus.

   Eilen oli vielä illallakin lämmin. Kävelin pitkään joen rannalla ja nautin. Jos jotain olen oppinut, niin nauttimaan ihan pienistä asioista.

   Poista
 4. Niin kovin tuttuja ajatuksia. Nykyään omat kiukuttelutkin saattavat pysäyttää yhtäkkiä - vitsit miten upeaa olla elossa ja kiukutella jostain ihan turhasta <3 Peukut pystyyn lotto-osumalle, jos on hei saatu tämä toinen epätodennäköisyys riesaksi niin miksei osuisi jättipottikin? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä sen sanoit. Jättipotin saaminen on niin epätodennäköistä, että sen varmasti saankin. Olin muuten tänään syöpälääkärin vastaanotolla. Kontrollit kolmen kuukauden välein. Olin iloisesti yllättynyt, kuinka hyvin hän oli perehtynyt asioihini ja muisti hyvin kuinka lujilla olin sytostaattihoitojen aikana.

   Poista
  2. Hienoa, ammattitaitoinen lääkäri on näissä kuvioissa erittäin tärkeä asia - voi tuntea aidosti olevansa hyvässä hoivassa.

   Poista
 5. Niin, mäkin komppaan muita - unelmat pitää sanoa ääneen ja jotain ihmeellistä voi tapahtua! Arki isolla A:lla ja Elää isolla E:llä nyt ja koko ajan! Kun sitä aina itsekin muistaisi.... Ihanaa Arkea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritettään opetella nauttimaan pienistä asioista. Mitäs mieltä olet minun unelmastani?

   Poista
 6. Hienoa - tulin iloiseksi tästä sun postauksestasi :) ..ja nyt odotan kuvia talosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaettu ilo jne... Ja uusi postaus on nyt valmis, eli mitäs mieltä olet?

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!