tiistai 28. toukokuuta 2013

Viimeinen tippa

Oli ihan pakko ottaa kännykällä kuva. Ei enää yhtään tippaa pussissa jäljellä. Itkut pääsi, kun tajusin, että tämä oli nyt tässä. Nyt sänky kutsuu. Tunnelmat Vihreällä Saarella: väsynyt, helpottunut ja onnellinen!


Nyt sukellan viimeisen kerran sumuun ja palaan tänne blogiin, kun pää taas tästä selviää!

49 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, Leena! Kun vielä muutaman päivän jaksan, niin sitten helpottaa...varmasti!

   Poista
 2. Toivotan sinulle kaikkea sitä hyvää, mitä elämäsi tänään ja tulevaisuudessa tarvitsee. Väistyköön mielestäsi kaikki epävarmuuden ajatukset ja tulkoot tilalle toivon ja luottamuksen voima.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt keskityn vain toipumiseen, mutta kun kaikki hoidot on lopullisesti ohi, niin sitten keskitytään toivoon ja luottamukseen. Kiitos, kun olet ollut matkalla mukana.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Nyt vielä toivutaan, mutta kyllä jo tuntuu, että eiköhän tämä tästä. Nolottaa tunnustaa, mutta nyt vaan haluan makuaistini takaisin! Haluaa hyvää ruokaa ja paljon.

   Poista
 4. Tsemppaan taalla etta sumusta paaset pian pois ja voi onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sumu on jo hälvennyt, mutta nyt ovat taas jalat hyytelöä. No, tämä oli odotettavissa. Hyvältä tuntui, kun viimeinen tippa tipahti. Ei ikään enää...

   Poista
 5. Toivon, etta sumu halvenee pian ja taa solet taalla kanssamnme. Voimia ja tsempitysta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu todella uskomattomalta, että te kaikki olette jaksaneet minua tukea ja lukea välillä näitä valituksiani. Sumu alkaa olla jo voitettu.

   Poista
 6. Ihanaa! Toivon nyt kuitenkin, että jos selviäisit ilman sen suurempia draamoja tällä kertaa. Ja sitten ruvetaan taas hiuksia kasvattelemaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eiköhän tässä ole ollut jo tarpeeksi draamaa koko vuodeksi. Lääkäri muuten sanoi, että nämä myrkyt olivat hyvin voimakkaita, ja siksi sivuvaikutukset sen mukaiset. No, nyt ne on ohi ja olen toisaalta helpottunnut, että pääsin vain nejällä kerralla. Vaihtoehto olisi ollut kahdeksan kertaa, mutta lievemmät hoidot.
   Sädehoidon aikana hiukset eivät kuulemma kasva. Harmittavaa!

   Poista
 7. Hyvä tilanne! Toivon, että kaikki sujuu hyvin viimeisen tipan jälkeen. Voimia sinulle! Lämpimät terveiset Helsingistä. Lukija A-a

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaan toivotaan, että en onnistu saamaan mitää pöpöä. Tuntuu,että kroppa ei kestä enää yhtään ylimääräistä lääkekuuria. Nauti lämmöstä!

   Poista
 8. Voimia. Powers:). Ja rutkasti tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nyt vaan päivä kerrallaan. Ensi viikolla pitäisi taas helpottaa. Sitten kun saisi makuaistin takaisin ja jalkoihin voimaa... Suomesta vieraita tulossa. Jeeeee!

   Poista
 9. Jippii!! Voimia viela toipumisille ja sitten takaisin arkeen. Ihanaan arkeen varmaan tuollaisen hoykytyksen jalkeen .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En enää ikänä valita kotitöistä, kaupassa käynnnistä, rikkaruohoista. Tahtoo normiarjen takaisin ja töihinkin on tämän sohvalla istumisen jälkeen mukavan mennä. Vielä pari kuukautta ja sitten..

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Itkut pääsi, kun pussi tyhjeni. Eiköhän se arkiarmas vielä koita tännekkin.

   Poista
 11. voi hurja, olet kyllä aikamoinen sissi. Hurjasti voimia toivottelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, ne sissit ovat niitä potilaita, joille on annettu pari kuukautta elinaikaa ja jaksavat sittenkin olla positiivisiä, ja kestää näitä kamalia hoitoja. Tapasin viime viikolla aivan uskomattoman rouvan, joka kaikesta huolimatta jaksoi taistella. Helpottunut kyllä olen, että ei sinne osastolle ei ole enää asiaa.

   Poista
 12. Voimia sumusta selviämiseen! Ja toivottavasti olisi viimeinen sumu!
  Terv. Satunnainen lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä sumuja en halua enää koskaan kokea uudestaan. Tuntui hyvältä sulkea se iso, raskas ovi.

   Poista
 13. Voimia toipumiseen - olet ajatuksissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinne Norjaan. Mulla on aivan mahtavat tukijoukot!

   Poista
 14. Onnea - täällä on myös tunnelma katossa - sisareni leikattiin eilen. Ilmeisesti hyvin meni. OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kun hyviä uutisia. Se olen oppinnut, että yksi askel kerrallaan..

   Poista
 15. Urhea olet!! Ja useasti ajatuksissa.... Pikaista toipumista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Urheudesta en tiedä, mutta nyt tämä vaihe on ohi ja sitten vaan sädehoitoja peliin. Ne kuulemma ovat paljon "ystävällisimpiä".

   Poista
 16. Onnea viimeisen tipan johdosta! Ajatuksissa olet täälläkin. Toivottavasti sumu pian selkenee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tule tippapulloa ikävä, ei. Sumu alkaa olla jo selvennyt. Nyt väännän valkosolujen kanssa kättä, mutta tämä on ihan "normaalia".

   Poista
 17. Jeeeeeeee! Onnittelut viimeisestä tipasta!

  Naapurin Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ne niin sano, että ei tippa tapa... Näistä tipoista olen kyllä saanut tarpeekseni loppu elämäkseni. Ei ikään enää...

   Poista
 18. Vastaukset
  1. Just niin. Ei tule tuolle osastolle ikävä, ei.

   Poista
 19. menneen talven lumia2. kesäkuuta 2013 klo 16.27

  Makuaistikin alkaa tuotapikaa palautua, voi olla, että makea ei heti maistu tai tuntuu liian imelältä, mutta sehän ei ole paha asia.
  Sädehoito on lastenleikkiä sytojen jälkeen, ainoa hankaluus on siinä, että sitä on joka arkipäivä n. viiden viikon ajan.On mahdollista, että iho hieman kärsii hoidettavalla alueella, mutta sen hoitoon saat ohjeet.
  Näin jälkikäteen ajatellen hiukset/hiuksettomuus on tässä prosessissa se kaikkein "helpoin" asia, kyllä ne kasvavat. Eräs tuttavani kulkee tatuoiduin kulmakarvoin ja peruukki päässä, hänen hiuksensa ja kulmakarvansa harvenivat lähes tyystin kovan stressin ja vaihdevuosiongelmien takia. Todennäköisesti eivät koskaan kasva takaisin. Näinkin voi käydä.
  Voin mainiosti kuvitella tuntemasi euforian , sitä ei tajua, ellei ole itse kokenut. Nyt katse eteenpäin! Terveiset täältä helteestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä en ole jaksanut juhlia, sillä valkosoluarvot pitävät nytkin varpaillaan. Kyllä se helpottavalta tuntuu, että ei tarvitse käydä taas reilun viikon jälkeen tätä kaikkea läpi. Makuaistia jo kovasti odotan takaisin. Tekee mieli ruokaa koko ajan ja sitten maku on aina se sama pettymys.

   Peruukki tuntuu nyt kesällä kovin epämukavalta, mutta onneksi sen voi vaihtaa kotona huiviin. Enpä tässä ole paljon muualla liikkunutkaan.

   Sädehoidot toivottavasti menevät paljon sujuvammin, eikä tarvitse koko ajan pelätä pöpöjä!

   Poista
 20. Onnea sinä "sitkeä sissi"! Voimia toipumiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen taas oppinut, että pitää ottaa iisisiti. Eilen tuli tehtyä liikaa ja se kostautuu.

   Poista
 21. ♥ ♥ ♥ ♥
  Tulihan se sieltä sitten, se viimeinen pisara!
  Täällä edelleen tietysti tsempataan mukana seuraavatkin etapit ♥

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!