maanantai 18. maaliskuuta 2013

A pint of Guinness - olkaa hyvät!


Guinness kuuluu Pyhän Patrickin päivään kuten tippaleivät vappuun,  suklaamunat pääsiäiseen ja piparkakut jouluun.
Jopa meidän  lähi-pubissa, siinä tylsässä ja ei ollenkaan viihyisässä, oli eilen väkeä. Ei nyt sentään tungosta... Lähempääkin olisi pubi löytynyt, mutta rajansa kaikella. Jätetään se lähin pubi kanta-asiakkaille!

"Kylällä" on huomattavasti viihtyisämpiä pubeja, mutta ne olivat varmasti aivan täynä. Me nimittäin halusimme istua ja jutella. No, ainakin istuin on aina taattu tässä pubissa, vaikka sen visuaalisen puolen kanssa on vähän niin ja näin. Onkohan tätä pubia edes olemassa enää parin vuoden kuluttua, niin hiljaista on meno (kuulemma) viikolla?

Meillä on vielä tänään yleinen vapaapäivä, ja huomenna työt kutsuvat vielä reiluksi viikoksi.Tänään ohjelmassa ulkoilua ja kukkapurkkien siirtoa paikasta toiseen. Istutin nimittäin eilen orvokkeja ja kevätesikoita ruukkuihin.
Posted by Picasa

11 kommenttia:

 1. Ai kun herahti vesi kielelle tuota kuvaa katsoessa, nam :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvassa on mieheni lasi. Minulle ei maistu minkäänlainen olut ollenkaan. Valkoviini kylläkin!!!

   Poista
 2. En pida tummasta oluesta, enka oluesta muutenkaan kuin ehka satunnaisesti kauniina kesailtana saunan jalkeen jaakylmana nautittuna-ja makkaran kera. Silloin se on hyvaa. Mutta Guinness ja Murphys..ei kiitos. Murphys voittaa Guinnessin jos yksi pitaa valita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itse juo olutta ollenkaan. Hyi! Onneksi miehelle maistui,niin sain tänne kuvan.

   Poista
 3. Guinness on kuin leipää joisi...niin hiivaista. Meilläkin mies juo pintit. Kuulemma Murphy's on parasta. Suomessa sitä ei osata kaataa ollenkaan kun kaatavat koko lasin yhdellä kerralla, senhän pitää "asettua" vähän kerrallaan. Ja ihan lasin reunaan asti, jotta tulee kunnon "head". Suomessa jätetään "loiskumisvaraa"! Meilläkin päin pubit ovat hiljaisia, päivisin moni ei enää edes avaa, ja illallakin ihmiset mieluumin menevät syömään kuin juomaan, ennenkuulumatonta! Me kävimme vain lähikaupungissa syömässä emmekä jaksaneet odottaa sateessa koko paraatia. Vuosi vuodelta tunnen yhä vähemmän juhlimisen tarvetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei maistu minulle olut, ei. Röyhtäilen kuin mikäkin possu.
   Pitkään olen ihmetellyt, että miten tuo pubi on edelleen auki. Nuo kylän pubit ovat vilkkaita ja niissä tarjotaan myös lounasta ja muutekin ruokaa. Tämä nyt on sellainen vanhojen miesten katapaikka,jonka sisustukseen ei ole kiinnitetty ollenkaan huomiota. Tilaa kyllä on ja niitä vapaita istuimia!
   Onhan tämä Patrickin päivä sellaista pakkojuhlimista monelle.
   Täällä oli aurinkoista, mutta kylmä tuuli teki ilmasta todella viileän. Onneksi ei enää tarvitse paraatia katsella ja siellä tuntitolkulla väristä.

   Poista
 4. Tuota minakin ihmettelen, etta meidankin pienessa maalaiskylassa on 4 pubia! Yksi kauppa ja kahvila/ravintola ja sitten noin monta pubia ja kaikissa tuntuu asiakkaita piisaavan. Asiakaskunta on kylla hieman jakautunut niin, etta yksi on enemman nuorten ja turistien suosiossa, toinen on vanhempien ihmisten juomapaikka ja hautajaispubi ja yksi on enemman ruokailupaikka ja yksi on sitten vahan kaikkien suosiossa.
  Kai se pubi edelleen taalla maalla kuitenkin vetaa enemman kun ei ole niin paljoa tarjontaa muuten. Tosin tuo tiukka jos juot, et aja-laki on aiheuttanut vahan katoa asiakaskunnassa..'one for the road'-asenne on monen taytynyt hyllyttaa ja etsia vaan se kuski, joka vie kotiin tai sitten juoda kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän sitä sanotaan, että jos pubi sulkee ovensa koko kylä kuolee. Teillä on asiat hyvin, jos on vielä neljä pubia toiminnssa!

   Poista
 5. Meilä suurin este pubikäynteihin on melu - kumpikaan emme enää jaksa huutaa tai istua kun ei "taustamusiikilta" kuule toisten puhetta. Harvassa ovat pubit, joissa voi jutella rauhassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pubissa pitää olla hiljaista ja siellä pitää myös pystyä istuman. Parempi siis pysyä kotona.

   Poista
 6. Mä opin vasta Dublinissa tykkäämään Guinnesista ja yleensäkin tummasta oluesta. Ihan parhaimman makuisen Guinness pintin sain HopStoren baarissa, sielä korkealla. Se oli kuin kahvia! nammmm...
  Mun mielestä sanonta 'Guinness does not travel well' pitää paikkansa; ei se maistu muualla (tai tölkistä) yhtä hyvälle!

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!