sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Ankaran Petra haastoi...

...minut mukaan vastaamaan seuraaviin kysymyksiin:

1. Mistä haaveilet tällä hetkellä?
Keväästä ja nauravista narsisseista. Oikeastaan täällä tuntuu kovastikkin keväiseltä, Suomen paukkupakkasten jälkeen. 
2. Millainen oli vuosi 2012?

Alkoi huonoissa merkeissä, mutta olikin loppujen lopuksi ihan hyvä vuosi. Miehellä on ollut töitä lähes koko vuoden, ja sen on iso asia se, täällä laman keskellä. 


3. Oletko aamu- vai iltaihminen?
Ehdottomasti aamuihminen. Olen huonoa seuraa myöhään illalla, koska haluan vain nukkumaan. Yritän olla haukottelematta, mutta minkäs teet, kun peti kutsuu! Jos vain suinkin pystyn, otan nykyisin päiväunet, jos tiedän, että illalla menee myöhään. 

4. Minne haluaisit matkustaa nyt?
Istanbuliin on mieli tehnyt jo pitkään. Siitä taas saa syyttää Karoliinaa ja Mineä, joiden blogeista olen lukenut paljon Istanbulista, ja Turkista yleensäkin.


5. Minkä asian tekisit toisin menneisyydessäsi jos voisit?
Eräs minulle tärkeä ihminen sanoi kerran, että päätökset tehdään sen hetkisillä tiedoilla ja elämänkokemuksella. Tottakai tekisin tänään ehkä erillaisia valintoja ja päätöksiä, mutta turha itseään on ruoskia vanhoilla asioilla. Minun elämäni on mennyt näin, eikä se mielestäni ole ollut ollenkaan huono elämä! Onneksi on tullut jo opittua, että kaikkea ei voi elämässä saada, eikä ihan kaikkeen voi itse vaikuttaa. Loput onkin sitten itsestä kiinni.

6. Lempiruoka ja kuka sen valmistaa?
Olen lähestulkoon kaikkiruokainen. Lempiruokia on paljon, mutta sanottaanko näin, että valmiiseen pöytään istuminen on aina yhtä mukava kokemus. Äidin tekemät karjalanpiirakat ovat kyllä "something else"!


7. Miten haluaisit viettää eläkepäivät?
Ainakin osittain haluaisin asustaa jossain lämpimässä maassa, josta sitten reissaisin sinne sun tänne.

8. Elämäsi eläin?

No, kissa tietysti. Ensimmäinen kissani Nöpö eli 16-vuotiaaksi ja nyt meillä on Mags, joka on maailman laiskin, ja samalla ihanin kissa.

9. Sielunmaisemasi?
Meri ja autio hiekkaranta.
10. Tärkein esine kotonasi?
Ilman pesukonetta elämä olisi yhtä kärsimystä.


11. Syötkö elääksesi vai elätkö syödäksesi?
Syön elääkseni. Ruoalla nirsoilu saa minut keihumaan. Minua ärsyttää ruokaohjelmat, jossa joku isomahainen "expertti" maistelee ruokia, ja valittaa ihan tyhmistä asioista. Sekin ärsyttää, jos ravintolassa joku käy ruokalistaa läpi suureen ääneen ja ilmoittaa kaikille, että tuota en syö, enkä tuota, enkä tuota...ketä ihan oikeasti jaksaa kiinnostaa???


Kiitos Petralle haasteesta ja erittäin mielenkiintoisesta blogista. Käykääpä lukemassa lisää Petran elämästä Turkin pääkaupungissa Ankarassa.


Haastan mukaan: 


Tässä teille kysymyksiä:

 1. Teitkö uudenvuoden lupauksia?
 2. Mikä sinusta piti tulla isona?
 3. Lempi Muumisi ja miksi?
 4. Kevät vai syksy? Miksi?
 5. Miksi kirjoitat blogia?
 6. Kirja vai tv?
 7. Oletko viherpeukalo?
 8. Suosikki lehtesi?
 9. Miten piristät itseäsi huonoina päivinä?
 10. Onko lasisi puoliksi tyhjä vai täynä?
 11. Saako olla kuppi kahvia vai teetä?

2 kommenttia:

 1. Hahaaa..... joku oli kerinnyt ennen minua, mutta laitan tähän viestini minäkin: Olen haastanut sinut vastaamaan muutamaan kysymykseeni, jotka löydät blogistani :D:D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle haasteesta. Jospas vähän myöhemmin vastaisin kysymyksiisi. Muuten lukijat kyllästyvät minun minä-juttuihin!!!

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!