tiistai 4. syyskuuta 2012

Reput


Koulureput ovat meillä taas kovassa käytössä. Vanhemman pojan aloittaessa yläkoulua etsimme hänelle kestävää ja tilavaa reppua. Täällähän raskaiden kirjojen lisäksi reppuun pitää mahtua myös lounaslaatikko ja vesipullo. Joku suositteli  JanSportin reppuja, ja sellaisen hänelle ostimme. Emme olleet ainoat, sillä lähes jokaisella yläkoululaisella näyttää olevan samanmerkkinen reppu!

Ensimmäinen reppu kesti kovaa kulutusta kaksi vuotta, ja tilalle hankittu reppu aloitti nyt kolmannen lukukautensa. Juniorille ostin viime viikolla ensimmäistä kertaa myös Jansportin repun, ja koululainen on siihen todella tyytyväinen.  Värivalikoimaa olisi, mutta meillä on päädytty mustaan ja tummansiniseen. Ei ainakaan näy lika!


16 kommenttia:

 1. Minä lähden huomenna ostamaan pojan kanssa ensimmäistä koulureppua. Vähän jännittää minkälainen valikoima täällä on tarjolla... Ei varmaankaan kovin laaja ja epäilen, ettei täältä kylältä löydy mitään noita parempia merkkejä. Vaan eipähän sellainen taitaisi mennä pojalle edes kaupaksi. Arvaan, että hän haluaa jonkun repun, missä on auton kuva!

  Torstaina alkaa pienen koululaisen koulutie. Äitiä jo vähän jännittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löysitte kivan repun, ja tietysti siinä pitää olla auton kuva! Ensimmäisen repun ostaminen onkin jännää. Meillä ei enää pojat - ymmärrettävästi - innostu näistä reppunostoista. Ihan pitää heitä komentaa ostoksille!

   Poista
 2. Noi on just niin poikien suosimat värit.
  Hyvä, että reppu on tukeva ja istuu selkään hyvin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suoraan sanoen tylsät värit, mutta ei näy lika. Näitähän heitellään pitkin koulun lattioita, joten kovalla kulutuksella ovat.

   Poista
 3. Reppu se heiluu munkin selässä, tai ei heilu, vaan siinä kannan tavarat töihin ja kotiin. Parempaa ei ole!

  Noita samoja reppuja myydään Suomessakin ja näyttävät olevat suosittuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin mietin, että ostaisinko itselleni myös saman merkkisen repun. Otin tuon mustan repun Suomeen kesällä ja Lontoossa meinasi mennä sen kanssa hermot, kun siinä on niin monta taskua. En muistanut, että mihin taskuun pistin kännykän, rahapussin ja passit.

   Poista
 4. Kunnon reppuun kannattaa panostaa. Kahdella vanhemmalla on kalliit reput. Ovat palvellut jo kolmatta vuotta. Nuoremmilla on tavan reput ja niiden palveluaika on maksimissaan vuoden. Tytöt on jo päässyt koulutielle, pojat lomailee vielä tämän viikon. Ensi maanantaina taidan järjestää pirskeet ihan itsekseni. Selvisin taas yhden piiitkän kesän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä reput tosiaankin ovat aika kalliit. Noin 40.00 kipale. Tiedän, että kestäävät, joten hyvä sijoitus. Kata itsellesi pöytä parvekkeelle ja nauti kaikessa rauhassa aamukahvit, kun saat KAIKKI lapset takaisin kouluun.

   Poista
 5. Ja meidän prinsessalla 4. kouluvuosi ja 4. reppu - ei kestä kuin vuoden neitokaisten nätit, sievät reput kirjojen, eväiden ja vesipullon painoa - pohjasta puhki myös pyörillä kulkeva viime vuoden malli :(
  eBay'stä onneksi löytyi edukkaammin mieluinen, nyt kulkee ilmastointiteipillä paikatun kanssa ensimmäiset viikot kunnes SE oikea saapuu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo näitit reput eivät tosiaan kestä kovaa kulutusta. Juniorin reppu ostetiin jo yläastelle siirtymistä silmällä pitäen. Toivottavasti se kestää 2-3 vuotta.
   Mikäläisen repun M valitsi?

   Poista
  2. No tällaisen http://www.cutesense.com/detail.php?pID=8040&title=Disney-Brave-School-Backpack-16in-Large-Bag

   Poista
 6. Ridge53 ja Nike Max Air reput kestaneet jo kovassa kulutuksessa 2 vuotta, ja kolmas vuosi alkoi juuri-eivatka nayta yhtaan kuluneilta.Ja ne voi myos huoletta pesta. Kannattaa tosiaan maksaa uudesta repusta vahan enemman, silloin ei tarvitse joka vuosi ostaa.
  Jansportista en ole kuullutkaan-taytyy katsoa, kun seuraavan kerran joudumme reppuostoksille. Siihen voi hyvinkin menna viela pari vuotta.:)
  Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reppuihin tosiaankin kannattaa panostaa ja maksaa niistä vähän enemmän. Näitä Jansportin reppuja näkee yläkoululaisilla. Suosittelen!

   Poista
 7. Surkeita ovat jotkut reput, varsinkin vanhemmille koululaisille tarkoitetut, kirjat painavat rutkasti ja vetoketjut joutuvat tosi kovalle koetukselle. Tänään yritin paikata yhtä reppua niiteillä, kun se oli lähtenyt ratkeamaan vetoketjun vierestä heti alkuunsa. Kannattaa ostaa se kalliimpi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reppuostoksilla en minäkään laske pennejä. Mikään ei ole sen ärsyttävämpää, jos reppu ratkeaa jo ensimmäisellä viikolla. Täytyy kyllä sanoa, että kirjat ja eväät painavat todella paljon. Selkä joutuu koetukselle ja tietysti se reppu.
   Sinä oletkin varsnainen reppuexpertti!

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!