lauantai 26. toukokuuta 2012

Tarkenee

Meillä tarkenee. Lämmintä yli +20 C. Se, on paljon se tässä saaressa. Eilen oli suorastaan kuuma. Tänäänkin on ihanan aurinkoista ja lämmintä, tuulesta huolimatta. Minä Nautin!

Eihän tämä sinäänsä yllätyksenä tullut, sillä Algeriasta, Intiasta ja Turkista minulle viime viikolla luvattiin lähetään lämpöasteita. Lähetykset tulivat perille, ja siitä olen kovin kiitollinen. Huomenna saattaa olla jo eri kuviot, mutta nyt nautitaan lämmöstä ja kesästä. Illalla on vuorossa tietysti Euroviisut. Katsotaan miten ihanien mummujen käy. Ruotsikin taitaa olla vahvoilla, Irlannissa nyt puhumattakaan!

Mukavaa Viisuiltaa Kaikille!







17 kommenttia:

 1. Kiva että sielläkin on lämmintä! Tarvittaessa voin lähettää sinne 5 astetta, enempää ei vielä meiltä liikene.

  Hauskaa viisuiltaa! En itse sitä aktiivisesti katso, vaan ohjelmassa on vielä vähän töitä, pakkausta ja kirjoittamaista. Sitten skoolaan jos babuskat voittavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saimme nauttia kahdesta lämpimästä päivästä. Luksusta!
   Viisi astetta otetaan kiitollisina vastaan. Tänään on jo vähän viileämpi, mutta viikolla pitäisi taas lämmetä.

   Ihanat muumut jäivät valitettavasti toiseksi, mutta olen ihan varma, että saavat kirkkonsa rakennettua.

   Poista
 2. Minä pidän peukkuja mummoille. En taida kuitenkaan jaksaa seurata kisoja. Riittää, kun saa aamulla lukea tulokset lehdestä. Kiva kun saitte lämpöä sinne. Täälläkin nyt ihanan lämmin päivä. Ei vielä paahtavan kuuma. Hellevaatteita ei siis ole vielä tarvittu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummut olivat kyllä aivan mahtavia. Sääli, että jäivät toisiksi. Tuossa Helenalle sanoinkin, että saavat varmasti uuden kirkon rakennettua.

   Poista
 3. İhanaa kuulla, etta lampölahetykset ovat tulleet perille. Jos kylmenee, niin kohta sita voi taalta kylla lahettaa lisaa.
  Oikein kivaa viisuiltaa sinne saarille myös. Mina tietty peukutan Turkille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos lämpölähetyksestä. Laitan lisätilauksen, jos tarvetta on. Luulen, että on!
   Turkin kappale ei sytyttänyt, mutta hyvin saivat pisteitä. Sääli, että Suomi putosi.

   Poista
 4. Mä voin lähettää täältä teille lämpöasteita ensi viikkoa varten varalle: meillä on ihan turhan kuuma. Kesäkuussa hurrikaanisesongin alkaessa ehkä sateitten myötä vähän taas helpottaa edes hetkiksi silloin tällöin. Mutta kyllä täältä liikenee silti lämpöä kirjaimellisesti vaikka muille jakaa!

  Viisuja en pääse seuraamaan, mutta hengessä elän mukana, tällä hetkellä äkäistä ruohonleikkuria kuunnellen. Hyvää viisuiltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilma on jo viilentynyt, joten pistä vain pikana tulemaan lisää lämpöasteita. Olisihan se kurjaa, jos joutuisi kaivamaan talvivaatteet taas esille. Teillä tosiaakin taitaa ola lämmön kanssa ihan eri onglemat kuin meillä.

   Poista
  2. Eilen oli Athlonessa +31 kuumimmillaan! Meilla kotona Bantryn lahella olikin sitten ollut viileampaa...

   Poista
 5. Kiva, että tuli lähetys perille! Vähän epäilin tätä täkäläistä postia, kun se tuppaa kadottaa matkalla kaikenlaista... :-)

  Minä olen ollut euroviisuista ihan ulkona, mutta nyt piti käydä kurkkaamassa Iltalehden sivuilla, kuka voitti, ja siis mitä... Ruotsi! No voihan kehveli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovin tehokashan tuo Intian posti on, kun paketti tuli näin nopeasti perille.
   Ruotsi taisi olla ennakkosuosikki ja ihan hyvä kappalehan se oli. Yritettään olla onnelisia naapureiden puolesta.

   Poista
 6. Kiitos VN, että älysit tilata lämpöä sieltä missä sitä on liikaakin! Irlannissa on ollut aivan uskomaton helle pari viime päivää, täällä itärannikolla +25C!. Piti kiireen vilkkaa puhaltaa pölyt sandaaleista ja lierihatuista ja aurinkovarjoista, illallakin oli vielä lämmintä...siis tällaista on kun Irlannin päälle jymähtää korkeapaine kuten Suomessa yleensä kesällä. Tätä sattuu niin kovin harvoin Irlannin meri-ilmastossa. Hiekkarannallakin tarkeni ilman takkia! Upeaa, ja vasta toukokuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistin tuulemaan, kun näytti siltä, että ei saada tänne kesää ollenkaan. Tänääkin on ollut mukavan lämmin päivä.

   Poista
 7. Harvinainen helleviikko osui tännekin ja lämpötilat kieppuivat +25-27 ympärillä kokonaisen viikon - harvinaista ! Tänään olikin jo taas viileämpää ja tuulee reippaasti. Kiva kuitenkin, että helle edes kävi täällä ja kyllä siitä nautittiinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmöstä osaa nauttia ihan erillä tavalla, kun se on harvinaista herkkua. Nyt lähden kastelemaan etupihan kukkia. Se on hyvä merkki se, että joutuu kukkia kastelemaan.

   Poista
 8. Irlannissa ainakin osataan ottaa jokaisesta lämpöisestä päivästä kaikki irti! Niin harvinaista herkkua ne on ... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, silloin pitää nauttia joka senkunnista, kun aurinko näyttää naamansa.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!