perjantai 11. toukokuuta 2012

Kuninkaallinen sääennuste


http://www.iltalehti.fi/kuninkaalliset/2012051015559316_kg.shtml

14 kommenttia:

 1. Tää on hauska ;-) Näyttivät meilläkin telkku-uutisten loppukevennyksenä. Hyvä että on Charlesilla sentään huumorintajua!

  VastaaPoista
 2. Charles on yllättänyt minut monta kertaa näillä humoristisilla kommenteillaan. Ei taidakaan olla oolenkkan niin kuiva tyyppi kuin luulemme. Dianan takaia en voinut häntä sietää, mutta nyt olen ajattelu, että ei se Dianakaan varmasti ollut niitä helpoimpia ihmisiä. Kukapa sitä kenenkään elämää (varsinkaan kuninkaallisten) ymmärtää.
  Hauska sääennuste joka tapauksessa!

  VastaaPoista
 3. Kyllä tämä täällä Saksassakin näytettiin kevennyksenä. Täytyy näköjään kuninkaallistenkin tehdä vaikka mitä elantonsa hyväksi... :)

  VastaaPoista
 4. Aika kiva! Täällä uusi lukijasi, Sirkun blogista löysin tänne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja tervetuloa seuraamaan. Charlesissa olisi ainesta sääennustajaksi.

   Poista
 5. Minäkin yllätyin kovin että Charles onkin tollanen hauska symppis. En oo vissiin koskaan nähnyt häntä missään epävirallisessa yhteydessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Charlesissa on tämä huumoripuolikin, joka valitettavan harvoin tulee esille.

   Poista
  2. Täytyy ihan vastata jo aika vanhaan viestiin, kun tuli puheeksi Charlesin "siviilipuoli". Taannoin tuli dokkari, joka taisi olla alunperin tehty Charlesin 60v. synttäreiksi ja siinä aika pitkästikin seurattiin prinssin elämää ja tekemisiä. Mun täytyy sanoa, että suorastaan ihastuin Charlesiin, mahtava kuivakka huumorintaju ja jotenkin valloittava. Katsottiin miehen kanssa ja kokoajan huvitti ja nauratti molempia! :D

   (Muistaakseni nimeltään Prinssillä on asiaa, suosittelen katsomaan, jos tulee uusintana.)

   Poista
  3. Charles on tosiaankin yllättänyt minut monta kertaa. Hänellä on huumorintajua, ja osaa sanoa kuivakkaan humoristisen kommentin tilanteessa kuin tilanteenssa.
   Olin niin aikoinani Dianan lumossa, että en halunnut uskoa mitään hyvää Charlesista. Olen muuttanut mieleni ja uskon, että Camilla on hänelle se oikea. Koko mies näyttää nykyisin paljon onnellisemmalta ja uskon, että sitä onkin.
   Täytyypä katsoa tuo dokumentti, jos sattuu kohdalle. Meillä näkyy kaiken maailman kanavat ja usein tulee dokumenttejä kuninkaallisista. Eri asia sitten on saanko hätistettyä miehet paikalta ja pääsen rauhassa katsomaan.
   Piti vielä sanomani, että http://www.hellomagazine.com/royalty/royalhouses.html on varsinainen "tietopankki" kiinnostuneille, mutta tämän varmasti tiesitkin.

   Poista
 6. Charles on kyllä aika vitsimies! Voin kuvitella, että hänen seurassaan on hauskaa jos pääsee (tosi likely to happen!) vähän epävirallisempaan meininkiin mukaan :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti huumormiehiä omissa piireissään. Meitä vaan ei taideta niinhin piireihin kutusua!

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!